www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 10 - Rally Príncipe de Asturias

Fotogalerie z Rally Príncipe de Asturias od Františka Duška

foto

11. září 2010 • 02:00

Na severu španělska pokračuje v těchto dnech evropský šampionát v automobilových soutěžích. V okolí Gijonu a Ovieda je i náš spolupracovník František Dušek, jemuž se podařilo zachytit řadu vydařených snímků včetně havárie Jonathana Péreze a výsledku havárie Corrada Fontany.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Príncipe de Asturias od Františka Duška

foto

16. září 2010 • 15:15

Na severu španělska pokračujoval o minulém víkendu evropský šampionát v automobilových soutěžích. V okolí Gijonu a Ovieda byl i náš spolupracovník František Dušek, jemuž se podařilo zachytit řadu vydařených snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Príncipe de Asturias

foto

3. září 2010 • 08:00

Již příští týden pokračuje na severu Španělska seriál mistrovství Evropy. Na startu se tentokrát sejde početně hodně slabé startovní pole. Z celkového počtu se pak do hodnocení seriálu starého kontinentu bude započítávat pouhopouhá čtveřice.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní Asturias se slabším obsazením

foto

31. srpna 2010 • 23:40

Španělská Rally Príncipe de Asturias vstoupila do mistrovství Evropy teprve v loňském roce, po ztrátě statutu IRC se na letošním ročníku sejde mnohem slabší konkurence, než na jakou byli domácí fanoušci zvyklí.

příspěvků: 3 celý článek »

Rallye Príncipe de Asturias oficiálně končí v IRC

foto

17. února 2010 • 20:20

Jak již bylo několikrát avizováno, španělská Rallye Príncipe de Asturias dnešním dnem oficiálně ukončila své zařazení do prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Soutěž se tak uskuteční jen v rámci ME a mistrovství Španělska.

žádný příspěvek celý článek »

toplist