www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - Sosnová - ME Rallycross

Fotogalerie z ME v Rallycrossu v Sosnové

foto

24. září 2010 • 07:00

Tradičně poslední dějství seriálu Mistrovství Evropy v rallycrossu se odehrálo o uplynulém víkendu na autodromu v Sosnové u České Lípy. Atmosféru příjemné zářijové neděle, v níž se odehrály finálové jízdy, si můžete připomenout společně s námi s malé fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Na Autodromu Česká Lípa se rozhodovalo o posledním titulu Mistra Evropy

foto

21. září 2010 • 20:15

Za nádherného, slunečného počasí se o uplynulém víkendu na Global Assistance Racing Aréně Autodromu Česká Lípa uskutečnilo finále evropského rallycrossu. Desátý podnik letošní sezóny, kterého se zúčastnilo 77 pilotů z celé Evropy, sledovalo za celý víkend přes patnáct tisíc diváků a přinesl opravdu napínavé souboje.

žádný příspěvek celý článek »

Tanner Foust poprvé v Čechách

foto

10. září 2010 • 11:10

Máme zde radostnou zprávu pro všechny nadšence, kterým v žilách, byť jen trochu, koluje víceoktanový benzín. Krom tradičních hvězd rallycrossu se na Autodromu Česká Lípa představí i americký jezdec Tanner Foust!

žádný příspěvek celý článek »

Autodrom Česká Lípa přivítá evropskou rallycrossovou elitu

foto

31. srpna 2010 • 14:40

Finále evropského rallycrossu zavítá, stejně jako poslední dvě sezony, na sever Čech, na Global Assistance Racing Arénu Autodrom Česká Lípa. Žádná motoristická duše nesmí na tomto svátku motorismu chybět. Vezte, že 18. – 19. 9. 2010 budete mít jedinečnou šanci opět shlédnout souboje nesilnějších speciálů vůbec.

žádný příspěvek celý článek »

toplist