www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Start Autó Rallye

Video z Maďarska

5. května 2006 • 14:30

O víkendu sice skončil druhý podnik maďarského šampionátu, přesto jistě nepohrdnete rozsáhlou sbírkou osmadvaceti videí z prvního podniku v okolí Egeru, kterou pro vás připravil Aleš Trhlík.

příspěvků: 2 celý článek »

Béreš najrýchlejším slovákom na Rally Eger

4. dubna 2006 • 03:00

V okolí maďarského mesta Eger odštartovala uplynulý víkend sezóna majstrovstiev SR v automobilových súťažiach rely. V rámci slovenských majstrovstiev potvrdil úlohu favorita úradujúci majster Jozef Béreš ml. so spolujazdcom Petrom Starým na vozidle Suzuki Ignis S1600 vo farbách Suzuki Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Start Autó Rallye kořistí Balázse Benika

3. dubna 2006 • 10:00

Neuvěřitelné množství fanoušky ze všech evropských zemí, proměnlivé povětrnostní podmínky a několik zbrusu nových speciálů kategorie WRC, to byly hlavní znaky úvodního podniku maďarského a zároveň i slovenského šampiontu, Start Autó Rallye v okolí Egeru.

žádný příspěvek celý článek »

Maďarský i slovenský šampionát začne v Egeru

30. března 2006 • 02:00

Již o nadcházejícím víkendu bude na širokých asfaltových tratích zahájen v okolí historického města Eger národní šampionát našich východních sousedů a také mezi fanoušky v posledních letech hodně ceněné mistrovství Maďarska.

příspěvků: 2 celý článek »

Uzávierka prihlášok na prvú rally slovenskej sezóny sa blíži

2. března 2006 • 21:20

Prvá rally slovenského aj maďarského šampionátu ŠTART AUTO RALLYE 2006 v maďarskom Egri začína už o necelé štyri týždne. Súťažiacim tak už neostáva veľa času, aby rozhodli o svoje účasti, keďže uzávierka prihlášok na túto súťaž je v pondelok 6. marca.

žádný příspěvek celý článek »

toplist