www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Prime Yalta Rally (IRC)

Jalta v cíli, Juho Hänninen vítězem další soutěže IRC

foto

4. června 2011 • 14:25

A je dobojováno. Závěr už žádné velké drama nepřinesl a první trojka bude ověnčena v pořadí Hänninen - Bouffier - Kopecký. Andreas Mikkelsen už s poškozeným vozem českého jezdce neohrozil a bere body za čtvrté místo. Pátý skončil Guy Wilks, který dnes neměl s kým závodit a musel se soustředit pouze na dojetí do cíle. Podobně na tom je i šestý Thierry Neuville.

příspěvků: 2 celý článek »

Ukrajinský shakedown vyhrál Mikkelsen

foto

2. června 2011 • 10:15

Andreas Mikkelsen se stal nejrychlejším jezdcem na shakedownu před startem Prime Yalta Rally, dalšího dílu seriálu IRC. Jezdec Škody UK o tři desetiny předčil Juha Hänninena, o další dvě desetiny zaostal nejrychlejší jezdec na konkurenčním Peugeot 207 S2000u, Guy Wilks. Shakedown se konal včera v podvečerních hodinách a měřil dva a půl kilometru.

příspěvků: 2 celý článek »

Alexander Saljuk si zlomil klíční kost

foto

28. dubna 2011 • 12:20

Účastník letošního mistrovství světa produkčních vozů, sedminásobný ukrajinský šampion Alexander Saljuk, si bude muset dát od závodění na chvíli pokoj. Na vině jsou zdravotní problémy.

žádný příspěvek celý článek »

Proton na Krymu opět bez bodů

foto

7. června 2011 • 09:35

Ukrajinská Jalta Rally se příliš nevyvedla týmu značce Proton. Ani jeden z tovární dvojice malajských vozů totiž nedojel do cíle této asfaltové soutěže nově zařazené do seriálu Intercontinental Rally Challenge. V rámci ukrajinského šampionátu skóroval alespoň Oleksandr Saljuk starší, který vybojoval třetí příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Fantastický výkon Hänninena na Ukrajině

foto

6. června 2011 • 08:30

Fantastický výkon předvedl pilot továrního týmu ŠKODA Motorsport Juho Hänninen, když se z 11. místa po prvním dni rychlou a bezchybnou jízdou dostal až na úplný vrchol. Jeho letošní druhé vítězství v IRC jej zároveň vyneslo do čela průběžného hodnocení tohoto seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen ve vedení Prime Jalta Rally

foto

4. června 2011 • 07:00

Přímo husarský kousek se podařil pilotovi továrního týmu ŠKODA Motorsport Juho Hänninenovi v druhé etapě Ukrajinské Rally. Z 11. místa po úvodním dni se i přes 10-ti vteřinovou penalizaci dostal do vedení celé soutěže. Týmový kolega Jan Kopecký je s minutovou ztrátou třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Po prvním dni na Ukrajině s Fabií S2000 nejlepší Patrik Sandell

foto

2. června 2011 • 15:05

První den Ukrajinské Rally připravil pro soutěžní pole úvodní dvě rychlostní zkoušky v ulicích přímořského města Jalta o celkové délce 7.61 kilometrů. S technickými pasážemi se nejlépe popasoval Thierry Neuville na Peugeotu. Nejlepší z pilotů s Fabií S2000 byl Patrik Sandell ze Švédska na třetím místě.

žádný příspěvek celý článek »

Prime Jalta Rally s továrními posádkami týmu Škoda Motorsport

foto

30. května 2011 • 15:10

Opět v nejsilnější možné sestavě se představí tým ŠKODA Motorsport na čtvrtém podniku IRC na Prime Jalta Rally na Ukrajině (4.-6. června). Do premiéry této asfaltové soutěže v IRC jde tým s vysokými ambicemi. Ty podpoří svým startem úřadující šampioni Juho Hänninen se spolujezdcem Mikko Markkulou.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist