www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Acropolis Rally (PWRC)

Fotogalerie z Rally Acropolis od André Lavadinha

foto

7. června 2012 • 10:00

Zatím posledním odjetým závodem mistrovství světa je Acropolis Rally. Dnes se tedy po pár dnech znovu přesuneme na jih Evropy do okolí řeckých Atén, abychom si prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha připoměli atmosféru tohoto podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Božská rally pro Citroën

foto

30. května 2012 • 09:00

Božská rally, jak organizátoři přezdívají Rally Acropolis, aneb řecký díl v mistrovství světa WRC, byl svědkem nádherného výsledku pro Citroën Total World Rally Team. Sébastien Loeb/Daniel Elena a Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen, posádky francouzského týmu, totiž zaznamenaly jejich v pořadí třetí double sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Koči a Zámečník v Řecku nejlepší mezi dvoukolkami

foto

28. května 2012 • 09:05

Martin Koči (19) a Lukáš Zámečník (23) včera úspešne vyšli na cieľovú rampu Rally Acropolis 2012 a absolvovali tak svoj prvý svetový šampionát. S vozidlom Citroën C2 R2 MAX skončili na 23. mieste absolútne a boli najrýchlejší v rámci neoficiálnej kategórie 2WD (vozidlá s jednou poháňanou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop pátý na Rally Acropolis

foto

28. května 2012 • 08:30

Pilot Czech Frod National Teamu Matrtin Prokop navázal v Řecku na šňůru kvalitních výsledků z předchozích čtyř závodů MS, na kterých startoval, když spolu s navigátorem Zdeňkem Hrůzou dokončili tuto náročnou šotolinovou soutěž na pátém místě. Po senzačním čtvrtém místě z Rally Argentina se jim dostalo dalšího přídělu hodnotných mistrovských bodů do celkové klasifikace MS, kde figurují na sedmé pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala v Řecku vybojoval pro Ford třetí místo

foto

28. května 2012 • 08:00

Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila z týmu Ford skončili v řecké Rallye Akropolis na třetím místě. Latvala, startující s vozem Ford Fiesta RS WRC, se na stupně vítězů vyšvihl po havárii svých týmových kolegů Pettera Solberga a Chrise Pattersona dnes dopoledne.

žádný příspěvek celý článek »

Koči a Zámečník úspěšně absolvovali sobotní etapu

foto

27. května 2012 • 11:05

Sobotňajšia etapa Rally Acropolis bola doteraz najťažším dňom aj pre juniorskú posádku tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Zámečník. Na vozidle Citroën C2 R2 MAX prešli všetkých 8 rýchlostných skúšok a predbežne si držia 30. miesto absolútne.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop před poslední etapou Rally Acropolis drží šestou pozici

foto

27. května 2012 • 11:00

Náročnou sobotní etapu na Rally Acropolis má za sebou posádka Czech Ford National Teamu Martin Prokop a Zdeněk Hrůza. České duo do ní vstupovalo ze šestého místa průběžné klasifikace. Přesně dle předpokladů čekaly dnes závodníky a jejich automobily na tratích jedny z nejextrémnějších podmínek v celém seriálu mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po páteční etapě Rally Acropolis

foto

26. května 2012 • 01:35

Po historickém čtvrtém místě z Rally Argentina a jako sedmá posádka celkového pořadí jezdců MS v rally vstoupili ve čtvrtek odpoledne Martin Prokop se Zdeňkem Hrůzou do dalšího podniku světového seriálu, 58. ročníku řecké rally Acropolis.

žádný příspěvek celý článek »

Řecko startuje!

foto

24. května 2012 • 21:10

Mistrovství světa FIA WRC pokračuje dlouhou sérií šotolinových rally v Řecku. Acropolis Rally proslula jako rally nemilosrdně náročných tratí, nicméně v průběhu posledních let se přeorientovala víc směrem k dlouhým sprintům vedoucích pilotů. Sébastien Loeb s Danielem Elenou a Mikko Hirvonen s Jarmo Lehtinenem, budou usilovat o další vítězství pro Citroën Total World Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Koči a Zámečník pojedou svůj první 'svět'

foto

22. května 2012 • 20:35

Juniorská posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči - Lukáš Zámečník sa v týchto dňoch už intenzívne pripravuje na svoj prvý štart na World Rally Championship v Grécku. S číslom 65 na vozidle Citroën C2 R2 MAX sa postavia na štart Acropolis 2012 - The Rally of Gods.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis

foto

1. května 2012 • 12:00

Celkem 55 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených na další díl letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude ve druhé polovině května tradičně hodně rozbitá šotolinová Acropolis Rally v Řecku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist