www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2010

Křest knihy Když Křeček prášil

1. července 2010 • 14:05

Křest a zahájení prodeje knihy o sportovním životě Ladislava Křečka, bývalého továrního jezdce týmu Škoda Motorsport, se po desítkách měsíců příprav přiblížil. V rámci velkého doprovodného programu Škoda Fest Rally Bohemia ve čtvrtek 1. července proběhne první představení knihy spojené s autogramiádou hlavního hrdiny i autora.

„Prodej knihy bude zahájen ve čtvrtek v 11 hodin dopoledne v areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi,“ prozradil autor knihy, Daniel Porazil. „Dalším prodejním místem bude knihkupectví Jarmily Pospíšilové v Mladé Boleslavi. Publikaci lze také od dnešního dne objednávat na adrese kreckovakniha@ewrc.cz, a to za 495 Kč plus poštovné a balné.“

Autogramiádu přislíbili rozšířit také spolujezdci Ladislava Křečka, pánové Jan Krečman, Bořivoj Motl, Václav Hradec a Jaroslav Ginsl. Ovšem ani tady výčet pozvaných zajímavých a podepisujících se osobností motoristického sportu nekončí, protože fanouškům se představí i hvězdy továrního týmu Škoda Motorsport Fin Juho Hänninen a Pavel Valoušek.

Jan Koudelka
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist