www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2010

Rally Bohemia: Bitva Valoušek, Hänninen, Bouffier pokračuje (+ MP3 po RZ 7)

3. července 2010 • 17:45

Ani po sedmé rychlostní zkoušce letošní 37. Rally Bohemia se nepodařilo z žádné posádek na čele soutěže odskočit svým soupeřům o výraznější časový rozdíl. Na čelo se nicméně posunul Juho Hänninen, o tři desetiny vteřiny před Pavla Valouška. Třetí Bryan Bouffier ztrácel po RZ 7 na průběžného lídra soutěže 2.7 sekundy, když do té doby zajel neskutečných pět druhých časů v řadě.

Čtvrtý Roman Kresta se zatím musí spokojit s kontrolováním své pozice, nejen s ohledem na bodový zisk do domácího šampionátu. Po potížích Václava Pecha, kterého defekt srazil až na 14. příčku se na páté místo posunul Martin Prokop, jehož výkon začíná mít vzestupnou tendenci. Nejlepším Polákem byl zatím i nadále Michal Solowow na šestém místě.

Se soutěží se musel po druhé a tentokrát už poslední chybě rozloučit jeden z polských favoritů Leszek Kuzaj, který svoji Fabii Super 2000 poslal přes střechu a následně ji ještě musel hasit. Vše se naštěstí obešlo bez zranění. Navíc po havárii Marcela Tučka, jehož vůz na chvíli zablokoval trať a způsobil pozastavení zkoušky, došlo následně k posunutí časového harmonogramu o půl hodiny, neboť bylo nutné srazit vzniklý rozestup ve startovním poli.

MP3 - Hlasy jezdců po RZ 7

Jan Vaškovič; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist