www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2010

Novinky u mediasport.cz

27. července 2010 • 15:50

Ani v letních prázdninových měsících promotér české rallyové scény nezahálí a připravuje pro motoristické fanoušky řadu novinek. Při návštěvě našeho webu hned na úvodní stránce naleznete novou upravenou verzi bezpečnostního klipu 4P. Naší snahou bylo připravit klip kratší, více dynamičtější a v neposlední řadě aktualizovaný o nové záběry a události. V klipu například uvidíte diváky, kteří se i přes napomenutí pořadatele vyšplhali na klády, do kterých naráží Subaru Vojty Štajfa.

Na začátku sezóny jsme slíbili, že se pro Vás pokusíme zajistit on-boardové záběry českých posádek startujících na zahraničních závodech. Na několika soutěžích jste tak mohli sledovat výkony posádky Černý – Kohout. Na konci tohoto týdne startuje populární Finská Rally. V Estonsku se na ni připravoval na velmi podobných tratích tým Jipocar Racing s tradiční posádkou Prokop – Tománek. A že tato posádka brala přípravu opravdu vážně, uvidíte i z těchto záběrů, které naleznete ZDE.

V letošním horkém létě by mohli každého fanouška ochladit on-boardové záběry Romana Kresty z letošního studeného Švédska. Tyto obrázky jsou pro Vás připraveny ZDE.

Novinky ovšem nejsou připraveny pouze pro fanoušky, ale i pro soutěžní posádky. Ty mají možnost umístit své on-boardové záběry podle svého výběru na web mediasport.cz. Každému jezdci bude vytvořen vlastní adresář, do kterého si soutěžní posádka může sama své on-boardy umístit. Před samotným klipem má každá posádka možnost umístit logo svého partnera v podobě sponzorského odkazu a další reklamní prostor je připraven v levém horním rohu v průběhu celého videa. Posádky na své on-boardové záběry mohou své příznivce následně upozornit ve svých tiskových zprávách odkazem 'zde'. Detailní informace spolu s návodem na umisťování svých on-boardů mohou posádky a týmy získat na mailové adrese onboard@mediasport.cz .

Mediasport byl osloven několika pořadatelskými sbory s prosbou o vytvoření informační databáze posádek. Tyto informace budou použity pro programy, oficiální internetové stránky soutěže a zejména pro potřeby komentátorů na startovních a cílových rampách. A proto bychom rádi požádali posádky o spolupráci. Pošlete nám ve stručné podobě informace, které chcete, aby o Vás zazněly (např. jméno, věk, první závod, největší úspěchy, cíle, přání, zajímavé údaje o vozidle – příkladem jeho historie apod.). Tyto informace, prosím, pošlete na mailovou adresu zavody@mediasport.cz . Děkujeme za Vaši pomoc a spolupráci.

Na webu mediasport.cz nejsou ovšem on-boardy pouze z prostředí rally, ale i řady dalších motoristických disciplín. V sekci 'autocross' budou dnes večer nasazeny aktuální on-boardová videa z posledního závodu, kterým bylo populární Poříčí nad Sázavou.

Mediasport.cz se rozhodl svoji pracovní náplň více přiblížit všem fanouškům. Proto Vám budeme od této doby přinášet více tiskových zpráv, ve kterých se dozvíte o naší aktuální činnosti a plánech. Každý z Vás může mít dobrý nápad, jak naši práci ještě více zkvalitnit. Proto si Vás dovolíme požádat, Vaše případné nápady a připomínky můžete psát pod naše tiskové zprávy, rozhodně se jimi budeme zabývat.

Příjemné zážitky u sledování on-boardových záběrů Vám přeje tým

Mediasport.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist