www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství ČR 2010

Flash: RZ 11 - Těsné vítězství Bouffiera, Pech vrací Valouškovi porážku

29. srpna 2010 • 09:55

Hned čtveřice jezdců se při prvním průjezdu kudlovickou rychlostní zkouškou dokázala vtěsnat do neskutečně mizivého půlvteřinového odstupu. Vítězný Bouffier vyhrál RZ 11 s časem 6:04.5 min, dvě desetiny na něj ztratil Kopecký, tři Pech a v souboji o průběžné druhé místo nenechal nic náhodě ani Loix, který za Francouzem zůstal jen o zmiňovaných 0.5 sekundy.

V tempu se drží nadále také Hänninen a Valoušek. Otrokovický pilot ale v interním souboji s Pechem na Kudlovicích ztratil 5.2 vteřiny, což znamenalo, že se Václav Pech vrátil na jeho úkor šestou příčku, když momentálně tyto dva aspiranty na letošní domácí titul od sebe dělí 1.8 sekundy.

V souboji zlínských pilotů na Fabiích S2000 z první desítky vypadnul Roman Odložilík, kterému jedenáctý test nevyšel a o tři vteřiny před něj se na průběžné 10. místo absolutně posunul okruhový specialista Tomáš Kostka. Dvoukolkám nadále dominuje Kevin Abbring na Renaultu Clio R3 s komfortním náskokem dvou minut na druhého Lubomíra Minaříka na stejném voze.

-jav- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist