www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Intercontinental Rally Challenge 2011

Cédric Cherain s Renaultem Megane RS N4

24. února 2011 • 22:00

Dalším jezdcem, který plánuje využít v nadcházející sezóně zbrusu novou zbraň od francouzské automobilky Renault, model Megane RS N4, je jeden z nejlepších belgických dvoukolkářů současnosti Cédric Cherain.

Renault Megane RS N4

Na projektu pracoval belgický pilot tři měsíce, nyní se mu konečně podařilo dát veškeré soukolí dohromady a může se, společně se svým spolujezdcem Cédricem Pirottem, těšit na starty v nové sezóně.

„Naší prioritou budou starty v belgickém šampionátu. Protože vůz bude homologovaný až na začátku března, vynecháme první závod v Haspengouw a sezónu zahájíme až na TAC Rally,“ prozradil Cherain.

Belgický pilot plánuje také starty v zahraničí, kde se však bude muset obejít bez Pirotta, kterého tam nepustí pracovní povinnosti. „Chtěli bychom startovat na závodech seriálu Intercontinental Rally Challenge. Určitě do něj vstoupíme na začátku května na Tour de Corse. Po domácí Geko Ypres Rally uvidíme, jak si na tom budeme stát v rámci dvoukolek a rozhodeneme se, zda a kolik dalších zahraničních startů přidáme,“ dodal belgický pilot.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist