www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2011

Omezení železniční dopravy ve Zlíně během divácké Super RZ

16. srpna 2011 • 10:00

V pátek 26. srpna 2011 dojde ve Zlíně k částečnému omezení dopravy Českých drah z důvodu konání divácké Super rychlostní zkoušky v rámci letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín. Touto diváckou rychlostní zkouškou bude omezena i železniční doprava.

K omezení dojde v následujících lokalitách:

- bude omezen přístup k nádraží Zlín střed (přístupová cesta přes areál Svitu od budovy Krajského úřadu za budovami 22, 23, 24, 25 a 16/3, cesta bude označena pořadatelem Barum Czech Rally Zlín).

Osobní vlaky od 20:05 do 23:35 hod. budou nahrazeny autobusy:

směr Vizovice - Otrokovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín střed budou přepraveni do železniční stanice Zlín - Malenovice, kde přesednou na vlak, cestující do stanice Zlín střed vystoupí na náhradní zastávce na náměstí Práce.

směr Otrokovice - Vizovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín střed budou přepraveni náhradní autobusovou dopravou již ze železniční stanice Zlín - Malenovice, cestující do stanice Zlín střed mohou do této stanice pokračovat vlakem, cestující ze stanice Zlín střed směr Vizovice budou přepraveni vlakem do stanice Zlín - Malenovice, kde přesednou na náhradní autobusovou dopravu.

Vlak R 1221 a Ex 523 z Prahy zastaví mimořádně pro výstup cestujících ve stanici Zlín – Malenovice, ze které budou přepraveni náhradní autobusovou dopravou na náhradní zastávku na náměstí Práce (cestující mohou vystoupit také v cílové stanici Zlín střed).

Diváci Super rychlostní zkoušky mohou při odjezdu ze Zlína využít služeb Českých drah.

České dráhy, a. s., zajistily ve spolupráci s pořadatelem Barum Czech Rally Zlín rozvoz návštěvníků ze Zlína do Vizovic mimořádným vlakem. Ten bude vypraven ze stanice Zlín-střed ve 23:37 hod. a zastaví ve všech stanicích a zastávkách.

Roman Ordelt, foto: ČD
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist