www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2011

Video Best of rally crash 2012 od Luboše Laholy

foto

31. ledna 2012 • 18:20

Náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola si pro vás připravil unikátní kousek - sestřih havárií z prostředí automobilových soutěží, které se mu podařilo nasbírat v minulých sezónách podél rychlostních zkoušek na závodech v různých koutech České republiky i Evropy.

příspěvků: 2 celý článek »

Jiří Sojka – ohlédnutí za sezónou 2011

foto

23. ledna 2012 • 15:00

Loňská sezóna Mediasport MMČR v rally i ECOSUN MČR ve sprintrally je již dávno za námi, a tak nastal ideální čas podívat se, jak loňský rok viděl Jiří Sojka, který startoval v obou českých šampionátech za domácí AMK Rallye Český Krumlov. Jiří Sojka není jen závodník, ale v jeho dílně se soutěžní auta staví i připravují.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Martinem Kouřilem o sezoně 2011

foto

30. listopadu 2011 • 23:00

Zhruba po roce jsem se opět domluvil s Martinem Kouřilem a spolu jsme si popovídali o jeho letošní sezoně, která byla docela zajímavá. Vyzkoušel si různá auta i spolujezdce a o jeho dojmech se dočtete v dalších řádcích tohoto článku.

žádný příspěvek celý článek »

Zemřel Alois Samohýl, jeden ze zakladatelů Barum Rally

foto

30. listopadu 2011 • 12:00

Ve věku 82 let zemřel Alois Samohýl. Zlínský podnikatel podlehl závažným zdravotním komplikacím, ještě letos v srpnu ale například absolvoval veteránskou Barum rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Kalendáře rally pro rok 2012 schváleny (doplněno)

foto

27. listopadu 2011 • 12:00

V pátek 25. listopadu večer rally komise FAS AČR schválila poslední změny v kalendáři českých automobilových soutěží, respektive obou hlavních rallyových šampionátů, pro rok 2012. Nyní vám tedy jako první přinášíme na našich stránkách definitivní podobu domácích kalendářů pro nadcházející sezónu.

příspěvků: 5 celý článek »

SHERLOG podpoří nový rally seriál Fabia R2 Cup

foto

23. listopadu 2011 • 18:45

Největší provozovatel vyhledávacích systému v České Republice – společnost Secar Bohemia, a.s. se rozhodla podpořit rally projekt 'Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup'. Tento pohár je vypsán pro vozy Škoda Fabia R2.

příspěvků: 3 celý článek »

Miroslav Janota a Pavel Dresler převzali Zlatou sponu FAS AČR

foto

23. listopadu 2011 • 08:00

V kongresovém sále hotelu Ambassador v Praze převzali při slavnostním vyhlášení mistrů republiky v automobilovém sportu ceny za úspěšnou reprezentaci i letošní vítězové mistrovství Evropy v automobilových soutěžích historiků Miroslav Janota a Ing. Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

„T&T“ odkrývají karty do dalších let!

foto

17. listopadu 2011 • 12:00

Jako jedna z prvních předních posádek odhaluje své plány na příští sezonu dvojice „T&T“. Daniel Trunkát podle plánu končí svoji sportovní „rodičovskou dovolenou“, vrací se na místo spolujezdce a společně s Jaromírem Tarabusem se po roce stráveném převážně v rallysprintech vracejí do MMČR v rally a také k nejvyspělejší technice.

příspěvků: 1 celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ 2011 je minulostí

foto

31. října 2011 • 13:30

Šest podniků Citroën Racing Trophy CZ 2011 je za námi. Rally Příbram korunovala vítězství Miroslava Březíka nejen ve třídě 6 Mezinárodního mistrovství České republiky, ale rovněž v celkovém pořadí CRT CZ. V této klasifikaci zvítězil se šestnáctibodovým náskokem před nejbližším pronásledovatelem. Nyní vám nabízíme krátké ohlédnutí nejúspěšnějších účastníků za letošní sezonou.

žádný příspěvek celý článek »

Ropro Clio R3 Czech Trophy dorazilo do cíle

foto

25. října 2011 • 09:20

Letošním posledním závodem premiérového ročníku ROPRO Clio R3 Czech Trophy byla 33. Rally Příbram, kde se představila hned pětice posádek s vozy Renault Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy rally seriálu Fabia R2 Cup 2012 v plném proudu

foto

19. října 2011 • 08:40

Přípravy nového značkového rally seriálu Fabia R2 Cup běží na plné obrátky. Seriál ekonomicky dostupného závodění pro širší veřejnost, koncipovaný dle směrnic FIA pro vozy třídy šest, začíná nabírat konkrétní rozměry. Fabia R2 Cup bude vypsán na vybraných závodech Mediasport Mezinárodního Mistrovství ČR již od soutěžní sezóny 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Konečné pořadí Mediasport MMČR 2011

foto

7. října 2011 • 07:30

Již koncem září se odjel poslední díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Po Rally Příbram je definitivně jasné finální pořadí v absolutní klasifikaci i jednotlivých třídách nejvyššího domácího šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha na Příbramsku vytěžil bronz

foto

4. října 2011 • 13:20

Po vyloženě nevydařené barumce si Ondřej Bisaha chtěl spravit chuť a tak se objevil v Příbrami na závěrečném podniku letošního Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Jelikož je stavba nové hondy těsně před dokončením, bylo potřeba i tuto soutěž absolvovat s vypůjčeným vozem, který tentokrát pocházel z osvědčeného Sparrow Racing Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Příbram od Roberta Balcara

foto

3. října 2011 • 18:40

O minulém víkendu skončilo Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Tradiční zářiové Rally Příbram se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar a vy dnes máte jedinečnou příležitost prohlédnout si jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s vítězem třídy 9 v MMČR 2011 Ondřejem Blaťákem

foto

1. října 2011 • 17:00

Uplynulá Rally Příbram rozhodla o tom, že vítězem letošního „velkého“ mistrovství ve skupině 9 (dříve N2) se stal Ondřej Blaťák. Ondřej tak doplnil svoji sbírku úspěchů v celkovém pořadí našich hlavních šampionátu, když z loňska již měl titul vicemistra MMČR v rally ve skupině A a 2WD a z předloňska titul vítěze třídy N2 v MČR Sprintrally a druhé místo v MMČR v rally v téže třídě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist