www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2011

Výherci si svezení s Petákem i Landou užili

26. září 2011 • 21:20

V letošním roce se akce s výherci z tipovací soutěže na Autosportu.CZ, nekonala jako obvykle v Sosnové, ale jelo se na okruh do Vysokého Mýta. Nicméně mnoho tipujících tuto změnu uvítalo, jelikož Sosnovou již dobře znají.

Také jezdci Josef Peták a Daniel Landa si tuto novinku pochvalovali a oba si vození všech zúčastněných náramně užili. Daniel Landa dokonce spolujezdcům dával rady, které by jim mohly v případném závodnickém životě hodně pomoci :-).

Oproti loňsku přálo i počasí, takže si všichni užívali nejen jízdu ve speciálech Peugeot 207 Super 2000 a Mitsubishi Lancer Evo IX, ale mohli se povozit na motokárách a čtyřkolkách.

Zde postřehy a komentáře, které prohlásili výherci při vystupování z vozidel:

Markyttka: Zprvu se rychlého svezení maličko obávala :-) „Moc se mi to líbilo, měla jsem možnost jet s Danielem i Josefem a opravdu to byl skvělý zážitek.“

Lmacala: „Byl to super zážitek.“

David: „Svezení ve speciálu Super 2000 bylo super, a moc jsem si užil také ježdění na motokárách a čtyřkolkách.“

Po ukončení všech náročných aktivit, se již všichni přesunuli ke slavnostnímu obědu, čímž byl celý program pondělního dne ukončen. U oběda pak všichni mohli sledovat mladé talentované jezdce na silných motokárách, kterak se prohánějí po okruhu ve Vysokém Mýtě. Po 14 hodině se již začali všichni postupně rozjíždět ke svým domovům.

Na závěr jen doplňme, že oběma pilotům patří velký dík za práci, kterou spolu se svými mechaniky odvedli. Sami nám potvrdili, že se náramně pobavili a určitě se budou těšit na další ročník této již tradiční akce.

Richard Vlček ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
28.09.2011 10:16
Libuna
Taktéž poděkování!!!!!
28.09.2011 09:54
Ricardo - moderátor
Jsem velmi rád, že se to tak krásně povedlo, včetně počasí a děkuji za pochvalu pro nás všechny. Rád vyřídím dalším, kteří pomáhali.

Richard Vlček
27.09.2011 19:38
hpa1petr
Připojuji se také k poděkování jak jezdcům, tak i pořadatelům za pěkně strávený den. Byla to příjemná změna oproti Sosnové, kde jsem již párkrát byl. Takže ještě jednou díky všem.
27.09.2011 19:38
gannet
...na místě jsem to nějak nestihl, proto i já bych se chtěl připojit k dodatečnému poděkování VŠEM organizátorům a zinteresovaným za skvělou akci :-)
27.09.2011 12:37
vasek
Rad se taky připojuji k poděkování za super zážitek a pěkně stráveny den.
Obrovská díky všem zainteresovaným.
27.09.2011 10:52
zed
Taky díky moc za tuto super akci. moc jsem si to užil a doufám, že si to někdy zase zopakuju.
27.09.2011 09:08
lmacala
byla to fakt super akce!!! díky všem co se podíleli na organizaci!!
toplist