www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Intercontinental Rally Challenge 2011

Matthew Wilson by se přestupu do IRC nebránil

18. listopadu 2011 • 08:00

Matthew Wilson je znám jako syn šéfa továrního týmu Ford a několikaletý pravidelný účastník mistrovství světa v automobilových soutěžích za volanty nejšpičkovějších soutěžních speciálů se modrým oválem ve znaku. Nyní se objevují varianty, že by mohl čtyřiadvacetiletý pilot světové soutěže opustit.

Matthew Wilson

Hlavním důvodem k tomuto kroku je odchod dlouholetého hlavního sponzora týmu, společnosti Stobart. Díky menšímu objemu peněz existuje varianta, že by mohl přejít i do seriálu Intercontinental Rally Challenge, vzhledem ke konexím otce a výkonnosti Matthewa tento krok však příliš pravděpodobný není.

„Mám nějké představy a plány pro příští rok, teď ale pracujeme na sehnání dostatečného budgetu. Pokud se mi podaří sehnat peníze, tak vím, že není problém zajistit si špičkové auto WRC. A v mistrovství světa bych chtěl samozřejmě pokračovat. Pokud se ale nepodaří dostatečný rozpočet zajistit, nebránil bych se ani přesunu do IRC nebo jiné podobné série. Nejdůležitější je zůstat v závodním autě a jezdit,“ prozradil Matthew Wilson.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist