www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2012

Soutěž o vstupenky na VIP kamion při SSS Zlín - VYHODNOCENÍ

30. srpna 2012 • 15:10

Městská rychlostní zkouška, která každoročně patří k největším atrakcím Barum Czech Rally Zlín, i letos otevře populární moravskou soutěž. Zástupy fanoušků se podél její trati vždy scházejí už řadu hodin před startem, aby v ulicích Zlína zaujaly co nejvýhodnější místo pro sledování. Výjimečnou atmosféru tradičně nabízí zlínské autobusové nádraží, kde letos bude opět umístěno několik kamionů umožňujících sledování celého prostoru za udržení bezpečnostních opatření.

AutoSport.CZ a pořadatelé Barum Czech Rally Zlín na začátku týdne přinesli exklusivní možnost pro tři dvojice získat místo pro sledování rally na kamionu „B“, který bude umístěn u zdi mezi autobusovým nádražím a železniční tratí (vizte obrázek). Podmínkou bylo správné odpovězení pěti otázek s rallyovou tématikou.

Celkem přišlo přes šest desítek odpovědí, z nichž rovných třicet bylo správných. Z nich byli vylosovaní tři výherci, kteří obdrží po dvou vstupenkách na kamion „B“. Jsou to:

Bronislava Zaoralová

Miroslav Smilek

Stanislav Krčmář

Výherci budou kontaktování telefonem. Těm, kteří nebyli vylosovaní, přejeme hodně štěstí příště a těm, kteří se nedostali do skupiny „správných odpovědí“, přinášíme rozluštění otázek:

1) Pokolikáté se v ulicích Zlína pojede večerní městská rychlostní zkouška?

Městská RZ se letos ve Zlíně pojede poosmé. Poprvé se uskutečnila v roce 2005, tehdy (a ještě i v následujícím roce) se jela v „krátké“ variantě.

2) Letošní Barum Czech Rally Zlín má mezi pořadateli řadu nových jmen. Kolik je na rychlostních zkouškách (včetně shakedownu) nových Vedoucích RZ?

Noví Vedoucí RZ jsou celkem tři - na shakedownu, na RZ Slušovice a RZ Lukov.

3) Kolik aktivních diferenciálů má soutěžní vůz Škoda Fabia S2000?

Většina vozů S2000 má pouze dva diferenciály a ty jsou mechanické. Aktivní diferenciály v těchto automobilech nejsou povoleny, správná odpověď je tedy 0.

4) Jak se jmenuje jezdec, který při SSS Zlín 2011 skončil se svým vozem v Dřevnici?

Byl to známý showman Paolo Diana, který do řeky spadl se svým Fiatem 131 Abarth. Zajímavostí je, že tento temperamentní Ital se zatím ještě nikdy nedostal ze zlínské speciálky s funkčním a celistvým vozem. Prolomí smůlu letos?

5) Kolik mistrů světa v rally se představí ve startovním poli BCRZ 2012? Uveďte alespoň jednoho z nich.

Mistř světa budou na letošní barumce celkem tři. Dva z nich vyhráli seriál PWRC, jsou to Toshihiro Arai a Andreas Aigner (oba ve Zlíně startují s vozy Subaru Impreza R4), třetím je Juho Hänninen, který vloni se Škodou Fabií S2000 získal titul mistra světa v SWRC.

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist