www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2012

Ropro Clio R3 Czech Trophy 2012 se definitivně uzavře

foto

17. ledna 2013 • 08:00

Vítězi druhého ročníku ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012 se stali Josef Peták s Alenou Benešovou. Jejich pomyslná korunovace proběhne 6. února 2013 v Praze – Radotíně, od 18 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Video Best of rally 2012 od Luboše Laholy

foto

27. prosince 2012 • 19:40

Náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola si pro všechny čtenáře AutoSportu.CZ připravil pěkný vánoční dárek - souhrnné video z letošní sezóny v automobilových soutěžích. Při všem tom vánočním shonu přijdou záběry z Best of Rally určitě k duhu.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování příznivcům rally a přání do roku 2013 za Svaz rally

foto

22. prosince 2012 • 10:20

Vážení přátelé, milí aktivní i pasívní příznivci rallysportu, máme za sebou po sportovní stránce úspěšný rok, bohužel sportovní pozitiva roku 2012 jsou zastíněna nebývalým množstvím mimořádných a tragických událostí. Zejména uplynulý měsíc nás všechny tvrdě poznamenal krutostí a tragikou neštěstí v Lopeníku.

žádný příspěvek celý článek »

Sraz jezdců na Horizontu Full

foto

19. prosince 2012 • 13:00

Kritický rok českého rallysportu, letos ze známých důvodů neuzavřely tradiční podniky ve Slušovicích a v Praze. Valašská buňka (okolo Pavlíny Tydlačkové a Silvestra Mikulaštíka) se proto rozhodnula uspořádat sáňkový závod, pro jezdce i fanoušky, s nepříjemným názvem Poslední horizont full 2012, neboť situace před novou sezonou je opravdu vážná.

příspěvků: 1 celý článek »

Jiří Sojka: Ve Francii jsem se nakonec nesvezl …

foto

16. prosince 2012 • 18:00

Rok se s rokem sešel, české rally šampionáty jsou již také za námi, a tak jsem u kávy vyzpovídal Jirku Sojku o jeho sezóně 2012. V minulém rozhovoru se měl Jirka Sojka vydat na závody do Francie, ze kterých bohužel sešlo, ale o to víc jsme ho měli možnost vidět u nás doma, v Čechách. Se Suzuki Ignis Sport se svezl v několika závodech Mediasport MMČR v rally i v Timeseal MČR ve sprintrally.

příspěvků: 2 celý článek »

Rally jezdci zkříží hokejky již po páté

foto

10. prosince 2012 • 15:00

I když jsou před námi ještě Vánoční svátky a oslavy příchodu nového roku, je třeba si již teď připomenout jednu zajímavou akci, která se chystá hned po odjetí úvodních podniků rallyové sezóny 2013. Necelé dva měsíce nás totiž dělí od startu jubilejního pátého ročníku netradičního setkání rally jezdců a jejich mechaniků nazvaného Rally Ice Tour.

žádný příspěvek celý článek »

Kalendáře českých šampionátů 2013

foto

10. prosince 2012 • 14:00

Dnes byly zveřejněny předběžné kalendáře českých šampionátů v automobilových soutěžích. Můžete si tedy prohlédnout, které všechny soutěže budou zařazeny do Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally, mistrovství České republiky v rally historických vozů i Poháru České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

DUEL: Daňhelová vs. Vykydalová

foto

28. listopadu 2012 • 20:00

Ženy a dívky bezprostředně patří k rychlým autům. Kromě hostesek se najdou i odvážné osobnosti, které uchopí závodní volant. Do škatulky odvážných patří jistě i Martina Daňhelová a Eva Vykydalová. Obě dámy pořádně zatápějí soupeřům a nejeden pán pak skřípe v cíli zuby. Ale upřímně, kdo by nechtěl mít českou Michele Mouton.

žádný příspěvek celý článek »

Vavříny Agrotec Autoklubu v AČR na všech frontách

foto

26. listopadu 2012 • 12:00

Jen málokdo mohl na začátku letošní sezony tušit, že hustopečská Alfa Romeo s Martinem Radou za volantem absolvuje nejúspěšnější rok v historii Agrotec Autoklubu. Hustopečský tým se stal vítězem třídy 8 v Mezinárodním mistrovství ČR, získal mistrovský titul ve sprintrally a třešničkou na dortu bylo prvenství ve třídě na legendární Rally Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Sezona Citroën Racing Trophy CZ 2012 je uzavřena

foto

23. listopadu 2012 • 08:00

V pražském klubu PitStop se uskutečnilo oficiální zakončení seriálu Citroën Racing Trophy CZ 2012. Jeho celkovými vítězi se stala příbramská dvojice Jan Černý – Pavel Kohout, která startovala s vozem Citroën DS3 R3T. Navíc se kromě nejvyššího bodového zisku v CRT CZ radovala z domácího i evropského titulu v kategorii vozů z jednou poháněnou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Bezpečnost rally v číslech: Analýza a fakta versus mediální obraz

foto

16. listopadu 2012 • 08:35

I v době, kdy vládnou diskusi kolem bezpečnosti rally pochopitelné emoce vyvolané z velké části zkreslenými informacemi v médiích, je dobré uvést pravdivá fakta.

příspěvků: 23 celý článek »

Rozhovory s jezdci rally na rádiu Kiss Publikum

foto

14. listopadu 2012 • 20:05

Dnes odpoledne se na rádiu Kiss Publikum vystřídali v rozhovorech dva současní a jeden bývalý rallyové jezdec, jmenovitě Tomáš Kostka, Antonín Tlusťák a legenda československých soutěží Leo Pavlík. Díky pochopení rádia Kiss Publikum vám tyto dnešní rozhovory můžeme zprostředkovat i mimo živé vysílání.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhlášení sbírky pro pozůstalé a zraněné při Rallyshow v Uherském Brodě

foto

14. listopadu 2012 • 09:40

Autosport Klub Rally Příbram v AČR vyhlašuje dobrovolnou sbírku na podporu pozůstalým rodinám po obětech tragické nehody a zraněným osobám při tragické nehodě na víkendové AUTOGAMES RallyShow Uherský Brod v obci Lopeník.

žádný příspěvek celý článek »

Přijatá opatření Svazu rally

foto

13. listopadu 2012 • 17:30

V návaznosti na tragické události z uplynulého víkendu dnes mimořádně zasedal v budově Autoklubu ČR Svaz rally, řídící orgán automobilových soutěží. Mezi jeho hlavní závěry patří následující oblasti:

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Filipem Schovánkem a Markem Pléhou o situaci v české rally

foto

13. listopadu 2012 • 16:50

Dnes se na Radiu Hey! v rámci tradičního speciálu o motoristickém sportu hovořilo o současném stavu rally a jejím vztahu vůči veřejnosti. Moderátor Zdeněk Míka oslovil Filipa Schovánka a Marka Pléhu a my vám díky laskavému svolení Radia Hey! tyto rozhovory přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

toplist