www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2012

FLASH - Oba zbývající sprinty zrušeny ! (aktualizováno)

13. listopadu 2012 • 16:05

Svaz rally na svém dnešním zasedání, tj. 13. listopadu 2012, rozhodnul, že oba zbývající letošní volné sprintrally - slušovická Mikuláš rally a Pražský rallysprint, se nebudou konat. Informaci přinesl dnešní odpolední Radiožurnál, kde můžete dnes odpoledne poslouchat živě rozhovor s prezidentem AČR Romanem Ječmínkem.

Svaz rally se k tomuto kroku rozhodnul především vzhledem k aktuální náladě české veřejnosti a také z důvodu vyjádření úcty k obětem rally. Zamítnuta byla i varianta uspořádat obě zrušené sprintrally pouze ve formě okruhové či polookruhové zkoušky.

Pokud jde o tragickou nehodu na víkendové RallyShow Uherský Brod, nebylo ze strany SR shledáno pochybení v zajištění bezpečnosti soutěže ze strany pořadatele.

Kompletní opatření a koncepce českých rally pro rok 2013 budou oficiálně oznámeny 12. prosince 2012.

-red- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
13.11.2012 22:14
Alexus
TO JanO : Když nebudeš číst bulvární média ( tzn. skoro vše co není autosport.cz), tak zjistíš, že opravdu pořadatel udělal maximum pro bezpečnost diváků. Nebo , když si stoupneš do vypáskovaného zakázaného prostoru při rychlostní zkoušce tak za to může pořadatel ?
13.11.2012 19:02
JanO
Pokud jde o tragickou nehodu na víkendové RallyShow Uherský Brod, nebylo ze strany SR shledáno pochybení v zajištění bezpečnosti soutěže ze strany pořadatele? Nezdá se mi být vhodná doba dělat si podobné legrácky!
toplist