www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2012

Vyhlášení sbírky pro pozůstalé a zraněné při Rallyshow v Uherském Brodě

14. listopadu 2012 • 09:40

Autosport Klub Rally Příbram v AČR vyhlašuje dobrovolnou sbírku na podporu pozůstalým rodinám po obětech tragické nehody a zraněným osobám při tragické nehodě na víkendové AUTOGAMES RallyShow Uherský Brod v obci Lopeník. Při této nešťastné události vyhasly po střetu se soutěžním vozem čtyři mladé životy a další osoby byly zraněny.

Vyjadřujeme hlubokou soustrast pozůstalým obětí nehody a nesmírnou lítost nad ztrátou mladých lidských životů. Jsme si vědomi, jakou bolest a nesmírný žal prožívají v těchto dnech rodiče a další rodinní příslušníci usmrcených dívek. Není nám lhostejná těžká životní situace, kterou pozůstalí momentálně prožívají. Proto vyzýváme motoristickou veřejnost o finanční podporu postiženým rodinám. Celý výtěžek ze sbírky bude předán prostřednictvím starostů obcí, ze kterých tragicky zesnulé dívky pocházely, v závěru roku. Výše příspěvku je dobrovolná.

U Komerční banky byl zřízen speciální účet:

Příspěvek zasílejte na číslo účtu: 107-3857080277/0100

pod variabilním symbolem (VS): 1111

Pro mezinárodní platby:

IBAN: CZ3501000001073857080277

BIC: KOMBCZPPXXX

Jméno: Lopeník

Pokud se rozhodnete přispět, pro vaši lepší identifikaci uveďte do zprávy pro příjemce vaše jméno nebo název firmy. Přispívat můžete i anonymně.

Děkujeme všem, kterým není lhostejný osud pozůstalých rodin po obětech a zraněných po tragické nehodě v Lopeníku. O finančním stavu konta sbírky Vás budeme průběžně informovat ve sdělovacích prostředcích.

Antonín Berger, Autosport Klub Rally Příbram v AČR

Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist