www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2012

Oficiálně představeno nové logo mistrovství Evropy

16. listopadu 2012 • 06:00

V těchto dnech bylo oficiálně představeno zbrusu nové logo mistrovství Evropy. Tento seriál čeká od nadcházející nová kapitola pod patronací promotéra Eurosport Events, který se rozhodl dát kromě kompletního mediálního pokrytí i nové logo.

Zbrusu nové logo však podle řady názorů nedosahuje kvalit energický oranžových písem ve znaku seriálu IRC. „Chtěli jsme, aby nové logo bylo moderní, ale zároveň připomenulo kořeny šampionátu v Evropě a také aby odlišilo mistrovství Evropy od jiných motoristických seriálů,“ řekl šéf Eurosport Events Francois Ribeiro.

Nové logo mistrovství Evropy

Minimálně poslední bod se grafikům skutečně podařil, od ostatních motoristických seriálů se liší hodně. Otázkou je, zda je dostatečně hodnotné pro seriál mistrovství Evropy, řadě fanoušků totiž spíše připomíná logo televizní pěvecké soutěže Eurosong nebo některá loga lyžařských středisek, ti odvážnější v něm dokonce vidí tvář Malcolma Wilsona, když se dozvěděl, že pro zachování své živnosti se bude muset začít věnovat i mistrovství Evropy...

Nový slogan mistrovství Evropy

Zároveň s logem přichází změna také v podtitulku. Z IRC známé 'New Rally, New Generation.' je nahrazeno mnohem méně originálnějším 'Serious Competition Ahead'. „Tento slogan značí, že to s ME myslíme vážně a připravujeme se na fantastickou akci na rychlostních zkouškách mezi špičkovými jezdci a týmy. Je pozitivní sledovat, jak se zájem o mistrovství Evropy rapidně zvedl od našeho oznámení spolupráce s FIA před měsícem a půl,“ dodal Ribeiro.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
19.11.2012 12:52
Karbonyl - moderátor
To ale vůbec nejsi sám!
18.11.2012 21:19
Vicky
No ja jsem mozna paranoidni z voleb v CR, ale ja tam vidim srp, kladivo a peticipou hvezdu...
toplist