www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2013

Rally Bohemia nabízí VIP program i pro veřejnost

2. července 2013 • 22:45

40. Rally Bohemia startuje 12. července v Mladé Boleslavi. Na start se postaví kompletní domácí špička rallysportu a nebudou chybět ani zahraniční posádky. Při tomto významném sportovním podniku si můžete vychutnat pohodlí sledování rally z VIP zón anebo případně využít možnosti k obdarování VIP poukazem vašeho přítele, partnera týmu, či jiné osoby, které chcete udělat radost.

Roman Kresta - Petr Gross (Škoda Fabia S2000) - Rally Bohemia 2011

VIP programy pořadatel 40. Rally Bohemia nabízí ve třech úrovních. Základním je program „bronze“. Ten je určen pro návštěvu divácké rychlostní zkoušky Parallel Autodrom Show v Sosnové. S programem „bronze“ získáte vstup na autodrom a do klimatizovaného VIP zázemí, kde pro vás bude připraven catering. Se svým vozem zaparkujete blíže autodromu na VIP parkovišti a budete mít vyhrazené místo na kryté tribuně, odkud uvidíte celý okruh se skoky a šotolinovou pasáží.

Program „silver“ nabízí oproti „bronze“ navíc ještě VIP prostor na rychlostní zkoušce v pátek, v sobotu i neděli s občerstvením a občerstvení ve VIP zóně rovněž v servisním areálu v Mladé Boleslavi. Tento program je vhodný pro týmové partnery, ale zakoupit si je může i běžný divák. Program „gold“ spojuje možnosti všech předchozích VIP programů a navíc nabízí přesuny mezi VIP zónami mikrobusem, takže se váš host nemusí o nic starat a bude mít ze strany pořadatele zajištěn kompletní program.

Pokud máte o některý z VIP programů zájem, více informací najdete na stránkách www.rallybohemia.cz v sekci „diváci“ případně na emailu obchod@autodrom.cz, kde lze VIP poukazy i objednávat. Další informace o 40. Rally Bohemia najdete na stránkách www.rallybohemia.cz. Sledujte také oficiální Facebook profil na www.facebook.com/rallybohemia.

Petr Eliáš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist