www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2013

Bryan Bouffier dalším potvrzeným testerem Hyundaie

16. července 2013 • 13:00

Po Juho Hänninenovi se budoucí tovární tým Hyundai Motorsport rozhodl oznámit další jméno testovacího jezdce. Druhým oficiálně potvrzeným testerem vozu Hyundai i20 WRC se dnes stal Bryan Bouffier.

Bryan Bouffier při testu vozu Hyundai i20 WRC

Podobně jako Hänninen, tak také Bouffier podepsali smlouvu na pozici testovacího jezdce do konce této sezóny, což jim však nezaručuje jistotu startů v sezóně nadcházející. Bryan Bouffier má za sebou několik startů v mistrovství světa, větší úspěchy však dosahoval v IRC a mistrovství Evropy.

Výrazně se pak podílel na testech soutěžních speciálů Peugeot a Citroën. Právě ze spolupráce u Peugeotu jej znal současný šéf Hyundai Motorsport Michel Nandan. „Jsem rád, že mám Bryana na palubě. Má profesionální jezdecký styl a je schopen dávat detailní zpětnou vazbu na jednotlivé technické záležitosti. Společně se zkušeným Juhou Hänninenem věřím, že máme silný testovací tým,“ řekl Michel Nandan.

„Jsem potěšený, že se můžu připojit do testovacího programu Hyundaie. Je před námi hodně práce, ale tým je na to připravený a má špičkové zázemí. Je to hodně zajímavý program a jsem si jistý, že letošní léto bude časově hodně nabité a věřím, že i produktivní,“ řekl Bryan Bouffier.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist