www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2013

Soutěž Zlín Film Festivalu a T&T RT o svezení v S2000

7. srpna 2013 • 11:40

Chceš si vyzkoušet testovací rychlostní zkoušku Barum Czech Rally Zlín jako spolujezdec jednoho z nejlepších českých závodních týmů? Zlínský filmový festival a Tarabus&Trunkát rally team připravili u příležitosti i blížícího se vrcholu české soutěžácké sezóny velkou soutěž o svezení v závodním voze při shakedownu Barum Czech Rally Zlín v pátek 30.8. 2013.

Nejdůležitějšími a nejvýznamnějšími akcemi, pořádanými každoročně ve Zlínském kraji, jsou Barum Czech Rally Zlín a ZLÍN FILM FESTIVAL.

Soutěžní otázka: Která z těchto dvou akcí je starší?

Odpovědi posílejte spolu se svými kontaktními údaji SMSkou na číslo +420 725 045 856 nebo emailem na soutez@zlinfest.cz do 25. 8. 2013.

Správné odpovědi budou slosovány. Vítěz se sveze v závodním voze Škoda Fabia S2000 jako spolujezdec druhého vicemistra Mezinárodního mistrovství České republiky v rally Jaromíra Tarabuse na shakedownu Barum rally v pátek 30. 8. 2013!

Podmínky soutěže:

-Soutěže se mohou účastnit pouze osoby starší 18 let.

- Každý účastník soutěže souhlasí se zveřejněním svého jména a místa bydliště (nikoliv adresy) v případě, že se stane výhercem, nebo náhradníkem.

- Účastníkem soutěže se stává každý, kdo pošle na uvedenou emailovou adresu odpovědi na soutěžní otázky.

- Soutěže se nesmí zúčastnit nikdo z jejích organizátorů ani jejich rodinní příslušníci. Organizátor se také zavazuje, že nikomu nedopomůže ke správným odpovědím, aby nikomu nevznikla výhoda oproti ostatním účastníkům soutěže.

- Účastí v soutěži každý účastník deklaruje, že si není vědom žádné překážky ve svém zdravotním stavu, která by mu bránila v jízdě v závodním vozidle a je si vědom, že tato jízda může mít zvýšené nároky na jeho fyzickou kondici. Jízdu absolvuje na vlastní nebezpečí.

- V případě neočekávaného zásahu vyšší moci, která by zabránila svezení výherce při shakedownu Barum rally Zlín (např. zrušení shakedownu, technická závada na vozidle, zdravotní indispozice jezdce) bude s výhercem domluven náhradní termín, kdy bude svezení uskutečněno.

Aleš Holakovský
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist