www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2013

Soutěž o vstupenky na VIP kamion při SSS Zlín - VÝSLEDKY

30. srpna 2013 • 13:15

Městská rychlostní zkouška, která každoročně patří k největším atrakcím Barum Czech Rally Zlín, i letos otevře populární moravskou soutěž. Zástupy fanoušků se podél její trati vždy scházejí už řadu hodin před startem, aby v ulicích Zlína zaujaly co nejvýhodnější místo pro sledování. Výjimečnou atmosféru tradičně nabízí zlínské autobusové nádraží, kde letos bude opět umístěno několik kamionů umožňujících sledování celého prostoru za udržení bezpečnostních opatření.

Stejně jako v minulých letech přinesl server AutoSport.CZ a pořadatelé Barum Czech Rally Zlín exklusivní možnost pro tři dvojice získat místo pro sledování rally na kamionu „B“, který bude umístěn u zdi mezi autobusovým nádražím a železniční tratí. Po uzávěrce soutěže a prozkoumání všech odpovědí byli určeni tři výherci, kteří získávají po dvou lístcích na toto atraktivní místo.

Soutěžní otázka zněla 'Kolik pořadatelských postů je celkem rozmístěno na trati rychlostníchch zkoušek letošní Barum Czech Rally Zlín včetně shakedownu a SSS Zlín?' Soudě dle došlých odpovědí to byl pro řadu respondentů trochu chyták, neboť jejich velká část tipovala souhrnný počet jednotlivých pořadatelů a nikoliv jejich pozic. Správná odpověď je 631 postů. Na těchto místech bude během rally sloužit celkem 1097 pořadatelů, což ale nebylo podstatou soutěžní otázky. Třemi tipujícími, kteří se svým odhadem nejvíce přiblížili správnému číslu, jsou:

Jméno:Tip:
Marian Straka618
Petr Fajgar486
M. Baricak475

Výhercům gratulujeme, budou telefonicky kontaktováni za účelem předání vstupenek. Ostatním děkujeme za účast a i přes neúspěch v této soutěži jim přejeme co nejpříjemnější víkend s Barum Czech Rally Zlín!

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist