www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2013

Ocenění Mirka Jakeše od Gemini

20. září 2013 • 10:00

Mistrovská sezona 2013 sice pro Mirka Jakeše ještě neskončila, přesto již v tuto chvíli lze dosavadní výsledky jak v domácím mistrovství, tak při Barum rally hodnotit jako naprosto vynikající.

S vozem skupiny N, v rallysprintovém mistrovství navíc omezeném menším restriktorem, se v dosavadních sedmi závodech podařilo Mirkovi a celému týmu Gemini získat titul ve třídě 3, současně si zajistit umístění mezi prvními třemi v absolutním pořadí mistrovství České republiky ve sprintrally a získat prvenství mezi produkčními vozy při Barum rally. Jako pomyslná třešnička na dortu se pak vyjímá ocenění Colin Mcrae Flat Out Trophy, předané z rukou rallyové legendy Jean-Pierra Nicolase.

Těchto úspěchů si pochopitelně váží jak samotný pilot, tak i jeho hlavní sponzor – oční klinika Gemini, která se rozhodla ocenit Mirkovy výkony v letošní sezoně a načrtnout předběžné plány pro sezonu nadcházející.

„Jsme opravdu potěšeni, že pro sezonu 2014 se Mirek Jakeš stává oficiálním reprezentantem značky Gemini,“ říká týmový šéf Milan Pantálek. „Společně s dalším partnerem týmu, firmou Unicars CZ, jsme pro Mirka připravili malý dárek v podobě vozu Citröen DS3, který si převzal do užívání právě dnes, tři dny před startem Rally Jeseníky.“

Slavnostního předání se zúčastnili jak samotný jezdec i týmový šéf, tak i přednosta oční kliniky Gemini, primář MUDr. Pavel Stodůlka Ph.D., a za Unicars CZ, autorizovaného dealera vozů Mitsubishi, Citröen a Nissan, jednatel firmy Oldřich Doležal.

Tomáš Tkadlec ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
20.09.2013 11:14
Karbonyl - moderátor
Takže 2014 DS3 R5? :-))
toplist