www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2013

Vlčákovo vánoční nadělení (SOUTĚŽ)

17. listopadu 2013 • 15:00

Z osmi startů šestkrát na bedně – tak zní letošní bilance Martina Vlčka, Richarda Laseviče a jejich Peugeotu 206 Kit Car. Sestava Svarmetal Motorsportu dala zapomenout na technické problémy z loňska a svými výsledky potvrzovala, že si se vzteklým francouzským krasavcem již dokonale rozumí. Obhajoba titulu ve třídě 6 začínala vypadat reálně, třešničkou na dortu první poloviny roku pak byla jednorázová účast s Fabií WRC, která skončila jezdcovým premiérovým prvenstvím. Potom ale následovala Barum rally, stačila jedna terénní nerovnost a úspěšné sezoně byl konec…

Martin Vlček (Škoda Fabia S2000) - Walašská rally šou 2013

Na podzimních závodech už ďábelsky vyhlížející a ještě ďábelštěji znějící 'Pegy' chyběl. Bolístky si museli nechat zahojit jak soutěžní vůz, tak i pilot, který na havárii ve sjezdu do Semetína doplatil zlomeným bederním obratlem. Po důkladné rehabilitaci je již 'Vlčák' zpět v kondici a v soutěžním voze sedí každý druhý víkend, to samé však bohužel neplatí pro jeho 'dvěstěšestku'. Její kariéra se havárií na Barum rally definitivně uzavřela a týmová garáž se otevřela jinému vozu, který by měl Martina s Richardem posunout v rámci bojů o absolutní pořadí výše. Volba padla na Fabii S2000 a hned první kilometry naznačily, že zvýšení počtu akceschopných drápků bude pro 'Vlčáka' krok správným směrem.

S novou týmovou zbraní souvisí i soutěž, kterou si pro Vás Martin Vlček s Richardem Lasevičem připravili. „Rádi bychom divákům vynahradili naši neúčast v závěru roku a trochu je navnadili na příští sezonu. Proto jsme vymysleli soutěž s lákavými cenami, z nichž hlavním tahákem je svezení s Martinem na některém testování či shakedownu před závody. Abychom podporovali zvídavost soutěžících, vymysleli jsme řadu prekérních otázek a rozhodli jsme se soutěž spustit tak trochu stylově - v Den studentstva,“ představil myšlenku soutěže autor nápadu – Richard Lasevič.

Zájemci o účast ve 'Vlčákově vánočním nadělení' mají na zaslání odpovědí na připravené otázky přesně měsíc. Vylosování výherců pak proběhne 18. prosince v sídle společnosti Svarmetal. Více informací najdete v pravidlech soutěže.

Pravidla:

Jedná se o korespondenční soutěž o věcné ceny, přičemž soutěžící musejí správně odpovědět na čtyři otázky a odpovědi zaslat na e-mailovou adresu lasevicr@seznam.cz (popřípadě zprávou na stránky facebooku Svarmetal Motorsportu). Každý účastník musí zanechat ve zprávě také přesnou adresu a popřípadě telefonní číslo, abychom jej mohli kontaktovat a uvědomit o případné výhře.

Došlé správné odpovědi budou zařazeny do slosování a vylosovaní výherci obdrží věcné ceny. Začátek soutěž je 17. 11. 2013 a ukončení 17. 12. 2013. Slosování proběhne v prostorách firmy Svarmetal dne 18. 12. 2013 a výherci budou obeznámeni. Ceny budou neprodleně odeslány na adresu výherce. Výherce hlavní ceny (svezení v soutěžním voze) bude informován o možnostech svezení, a to buď v rámci Bonver rally drive championship 2014, předsezonního testu, testovací RZ Žiželice či testu před závodem, anebo shakedownu v závislosti na místě bydliště výherce.

Soutěžní otázky:

1. Kolik soutěží (včetně nedokončených) absolvoval náš tým v roce 2013 v rámci MMČR v rally a MČR ve sprintrally?

2. S jakým vozem a na jaké soutěži 'Vlčák' vybojoval své premiérové absolutní vítězství v kariéře?

3. Jaký je počet námi vyhraných RZ v sezoně 2013 v rámci třídy 6?

4. Ve kterém roce a v jaké třídě jsme získali mistrovský titul?

Ceny:

1. Týmové oblečení (mikina + tričko) + svezení v soutěžním voze Škoda Fabia S2000 na sedadle spolujezdce vedle Martina Vlčka.

2. Týmové oblečení – mikina + tričko

3. Týmové oblečení – mikina nebo tričko – dle výběru výherce

Jiří Dokulil
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist