www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2013

Pohár Fiest R1 v rámci MČR sprintrally

26. listopadu 2013 • 10:00

Česká kotlina a moravské kopečky budou pozadím pro závodění pěti shodných závodních speciálů Fiesta 1.6R1 v rámci MČR ve sprintrally 2014. ARTFordSPORT Plzen nabídne zájemcům o cupové závodění pět podniků, na kterých může startovat až pět nově připravených Fiest 1.6R1. Speciály jsou připraveny do třídy 9, kde budou také standardně hodnoceny. A protože se jedná o shodná auta, budou výsledky z jednotlivých akcí navíc započítávány do celkového hodnocení sezóny 2014. A na závěr sezony pak tři nejlepší posádky obdrží zajímavé ceny.

Základní informace a podmínky pro seriál Fiesta R1-Cup 2014

Poprvé v krátké historii seriálu FiestaCUP budou speciály k dispozici pro podniky mistrovství ČR v rally. Pro souboje mezi posádkami je vybráno pět podniků MČR ve sprintrally – Rally Lužické Hory, Rallysprint Kopná, Rally Kostelec nad Orlicí, Rally Agropa Pačejov a Rally Vsetín. Do celkového pořadí budou započteny čtyři nejlepší výsledky v rámci Fiest. Pro nárok na ceny za hodnocení sezony 2014 musí jezdec (posádka) nastoupit minimálně ke čtyřem akcím. Technická specifikace speciálu Fiesta R1 je k dispozici na webu www.Fiestacup.cz. Podmínky pronájmu budou zájemci sděleny na vyžádání. V případě zájmu o cenové a celkové podmínky pronájmu nebo o první testy je možné psát na mail: info@fiestacup.cz . Jako první testy speciálu Fiesta R1 jsou k dispozici zatím dvě naplánované akce na Autodromu Sosnová – první 7.12 2013 a druhá v termínu 4.1 2014. Vždy se jedná o volné závodní akce (bez licence), o délce testu cca 30km. V případě zájmu lze pak připravit i privátní test speciálu Fiesta 1.6R1.

Zajištění akce Fiesta R1-Cup v rámci sprintů bude zahrnovat – pronájem auta, servisní stany, benzín a náplně, servis na akci-mechanik, zajištění zázemí, doprovodné auto a díly na případné mechanické opravy. Samostatnou položkou v ceně pak bude dle dohody s jezdci kompletní pneu (slick, medium, wet) a také doprava na akci. V ceně nejsou zahrnuty opravy v případě nehody, startovné a také vybavení jezdce – kombinézy,helmy a interkom.

Pro každého jezdce jsou na vozidle k dispozici reklamní plochy v rozsahu cca 50% auta- 6x reklamní plochy na dveřích a zadních blatnících (2x 75x25cm a 4x 50x15cm) , 2 plochy na přední kapotě (2x 35x15cm), 1x zadní nárazník 80x15cm. Podmínky reklam lze dojednat dle požadavku jezdce.

A o co se mezi jezdci bude závodit? V rámci seriálu Fiesta R1-CUP 2014 vypisuje ARTFordSPORT Plzeň následující ceny pro tři nejlepší jezdce(posádky): 1.místo - zdarma pronájem Fiesta R1 na první podnik sezony 2015 v MMČR (Janner, Šumava, Krumlov?) –platí pro pronájem auta viz.podmínky výše, tedy bez dopravy, pneu a startovného. 2.místo VOUCHER 20.000Kč/včetně dph na Vámi vybranou akci , 3.místo VOUCHER 15.000Kč/včetně dph-na Vámi vybranou akci

Pokud Vás tedy zaujala možnost startovat se speciály Fiesta 1.6R1, jsme Vám k dispozici. Další info naleznete také na našem webu www.FiestaCup.cz . Případné dotazy k pronájmům můžete také zasílat na mail info@fiestacup.cz

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist