www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2013

Vánoční kolekce Barum Czech Rally Zlín 2014!

3. prosince 2013 • 09:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín se rozhodli připravit sérii vánočních předmětů, kterými můžete potěšit nejednoho fandu motoristického sportu. K dispozici je například nástěnný kalendář, nová edice pexesa nebo speciální slevový poukaz na visačky Barum Czech Rally Zlín 2014.

Blížící se Vánoce jsou ideálním časem pro obdarování svých blízkých a přátel tím, co je jejich srdci nejbližší. Pokud máte ve svém okolí někoho, komu v žilách koluje krev s příměsí benzínu, možná by dotyčný ocenil například premiérově vydávaný nástěnný kalendář na rok 2014. Ten je vyroben ve formátu A3 a na kvalitním papíře nabízí třináct fotografií zachycujících uplynulý ročník Barum Czech Rally Zlín a Star Rally Historic. Nejen děti se pak mohou zabavit u populárního pexesa, které organizátoři zlínské rally představují už podruhé. Ovšem zatímco první vydání zhotovené v roce 2010 u příležitosti 40. výročí barumky obsahovalo obrázky z celé historie rally, nová reedice zachycuje aktuální současnost včetně nejmodernějších vozů S2000 či R5. Fanoušci, kteří plánují účast na čtyřiačtyřicátém ročníku BCRZ, který se uskuteční ve dnech 29. – 31. srpna 2014, pak ocení speciální možnost zakoupit dopředu poukazy na zlevněné visačky Volný vstup. Speciální nabídkou je pak Vánoční balíček Barum Czech Rally Zlín, který kombinuje všechny zmíněné položky a navíc přidává unikátní, běžně neprodávaný set dvou DVD disků se záběry z Barum Czech Rally Zlín 2013.

Kromě této vánoční nabídky jsou k dispozici i další nové položky – do distribuce se například dostává nová DVD kompilace z letošní barumky od JNK Video Studia nebo raritní účastnické medaile z let 2009 – 2013, které obvykle v cíli soutěže dostává každá úspěšně dokončivší posádka. Medailí je pouze omezený počet a proto se může jednat o cenný sběratelský artikl. Vedle toho v nabídce zůstávají známé položky jako trička, brašny či samolepky s motivem Barum Czech Rally Zlín.

Veškeré zboží je možné v průběhu prosince objednat online na adrese eshop.czechrally.com nebo zakoupit osobně v sekretariátu rally na adrese Hornomlýnská 3715 ve Zlíně. Kalendáře a pexesa pak bude možné pořídit také v sobotu 7. prosince při slušovické Mikuláš rally, a to ve stánku Rallymodels Antonína Babíka.

Barum Czech Rally Zlín
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist