www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 10. května 2024, Svátek má Blažena, zítra Svatava

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2014

Získejte rally pas na Rally Liepaja zdarma!

21. ledna 2014 • 08:00

AutoSport.CZ ve spolupráci s pořadateli druhého podniku letošního mistrovství Evropy v Lotyšsku pro všechny české a slovenské příznivce rally připravil možnost získat zdarma volný vstup v ceně 20,- Euro na tuto zimní rally, která se pojede v termínu 31. ledna - 2. února 2014 na zasněžených tratích mezi městy Liepaja a Kuldiga.

Rally Liepaja 2014

Letošní počasí sice zatím zimě příliš nepřálo, ale vše se má konečně otočit k lepšímu během nadcházejícího týdne. Dá se tedy předpokládat, že druhý podnik, kde budou moci posádky na zmrzlé trati se šotolinovým podkladem jet na hřebech, se opravdu uskuteční na sněhu a ledu. Kromě toho bude letošní Rally Liepaja úvodní soutěží, na níž se představí český tovární tým Škoda Motorsport a samozřejmě také některé posádky z České republiky.

AutoSport.CZ vás bude o průběhu rally informovat přímo z místa dění soutěže, ale pokud se hodláte do Lotyšska vydat osobně, pevně věříme, že přivítáte nabídku rally pasu zdarma. Nejen že ušetříte částku ve výši 20,- Euro za osobu, ale přímo v místě konání rally navíc dostanete poukaz na horký nápoj na zahřátí zcela zdarma. Kromě toho, pokud se sejde větší počet registrací, pořadatelé zvažují možnost vybudování speciálního národního rally stanu, kde by se mohli potkávat fanoušci z jednotlivých zemí.

Pokud tedy máte zájem o registraci, zašlete e-mail s předmětem Rally Liepaja na adresu redakce@autosport.cz , kde prosím uveďte Vaše jméno, příjmení a bydliště (v jednom e-mailu samozřejmě můžete uvést více osob). Kompletní seznam jmen pak předáme pořadatelům rally a vaše vstupenky spolu s voucherem na horký nápoj budou připraveny k vyzvednutí v centru rally. Jako zpětnou laskavost bychom vás v místě konání poprosili o vyplnění stručné ankety týkající se vašeho pobytu v Lotošsku během rally.

Nenechte si tedy ujít příležitost shlédnout opravdovou zimní rally, kterou by letošní Rally Liepaja určitě být měla a ušetřit nemalou částku za nákup rally pasů. Uzávěrka příjmu registračních e-mailů je v neděli 26. ledna 2014.

Informace o letošní Rally Liepaja naleznete na www.lvrally.com

-red- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist