www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 10. května 2024, Svátek má Blažena, zítra Svatava

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2014

Kajetan Kajetanowicz se představí na Rally Liepaja

14. ledna 2014 • 18:00

Jeden z černých koňů letošního mistrovství Evropy, úřadující polský šampion Kajetan Kajetanowicz, se společně se svým stálým spolujezdcem Jaroslawem Baranem představí i na druhém podniku probíhajícího šampionátu v Lotyšsku.

Kajetan Kajetanowicz - Jaroslaw Baran (Ford Fiesta R5) - Jänner Rallye 2014

Jeden z nejlepších polských jezdců současnosti potvrdil již koncem prosince, že jeho prioritou budou v letošním roce starty v mistrovství Evropy s Fordem Fiesta R5, konkrétní program startů však i nadále zůstává nejasný a bude se upřesňovat podle aktuálního vývoje v seriálu.

Kajetanowicz s Baranem navázali na špičkové výkony v ME z minulých sezón už na úvodní Jänner Rallye v Rakousku, kde bojovali o vítězství, avšak havárie zaviněná technickou závadou je stála jakékoliv bodové naděje. To se pokusí napravit právě v Lotyšsku.

„Rally Liepaja je pro nás úplně nový závod. Neznáme zkoušky, takže to pro nás bude velká výzva. Jsme hodně zvědaví, co lotyští pořadatelé pro účastníky připravili. Rakouská soutěž už je za námi, zatím jsme spokojení s naší výkonností na začátku sezóny. Do budoucna máme jediný plán - pokaždé odvést to nejlepší a bojovat o každý centimetr tratě,“ řekl Kajetan Kajetanowicz.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
14.01.2014 18:33
Mirekfric
Super!
toplist