www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2014

Adam Fabrika do nové sezony s novým autem

11. března 2014 • 14:00

Adam Fabrika se v loňské sezoně zúčastnil čtyř závodů ve sprintrally, domácí Barum rally a taky zavítal do Německa na Thüringen Rallye. Do nové sezony vstupuje Adam s novým vozem Renault Clio Sport a spolujezdcem Danielem Hamšíkem, v týmu se pak objeví i jiné vybrané posádky.

Renault Clio Sport Adama Fabriky

„Pro letošní rok jsem pořídil do týmu vůz Renault Clio Sport ve třídě 8 po Martinu Lehkém a po moji pravici usedne Daniel Hamšík jun. V plánu máme kompletní sezonu ve sprintrally a k tomu vybrané závody velkého mistráku,“ řekl Adam Fabrika, který v úplynulé sezóně dosáhl největšího úspěchu v Německu.

Prvním závodem, kde se posádka objeví, je Valašská rally 2014. Tam se budou seznamovat s novou technikou a konkurencí ve třídě 8, která bude podle posledních zvěstí hodně velká. „Na Valašskou rally se už moc těšíme, protože zimní přestávka byla dlouhá. A uvidíme jakého výsledku dosáhneme. Důležité bude dovézt auto v pořádku do cíle a získat souhru s Danem,“ přibližuje plány Adam.

V týmu Adama zůstalo i jeho druhé vozidlo, tedy Honda Civic VTi ve třídě 9, se kterým závodil v loňské sezóně. Toto auto je nachystané pro případné zájemce k pronájmu na jakýkoliv závod MMČR, MČR-S a PČR.

Honda Civic Vti Adama Fabriky
Daniel Hamšík
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist