www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 13. května 2024, Svátek má Servác, zítra Bonifác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství Evropy 2014

Tarabus&Trunkát představují nový Ekomilk design

12. března 2014 • 19:50

Jaromíra Tarabuse s Danielem Trunkátem čeká již za dva týdny třetí díl evropského šampionátu ERC, slavná Rally Acropolis of Greece, přezdívaná Rally bohů – The Rally of Gods. Jelikož z mýtických legend víme, že řečtí bohové nikdy nedali nikomu nic zadarmo, jistě se na takový podnik vyplatí mít silného partnera.

nový design Jaromíra Tarabuse

Navíc špičkový sport a zdravá výživa patřily vždycky nerozlučně k sobě, a proto Tarabus&Trunkát Rally team představuje svého nového partnera, společnost EKOMILK s.r.o. (www.ekomilk.cz), která dodává na trh sortiment čerstvých českých mléčných výrobků, včetně BIO produktů. Nový design závodního vozu v barvách Ekomilku, konkrétně jogurtového nápoje Kinder land SURPRISE, si můžete prohlédnout zde:

V nastávajících měsících chystá Tarabus&Trunkát Rally team ve spolupráci se společností EKOMILK pro fanoušky rallysportu dlouhodobou soutěž s vyvrcholením před Barum Czech Rally Zlín. Doporučujeme tedy sledovat facebook profily Ekomilk, www.ekomilk.cz a Tarabus&Trunkát Rally team, aby Vám nic neuniklo ;-)

Nyní bude vůz v novém kabátě již prvním jarním dnu 21. března transportován do Řecka, kam jej bude následovat zbytek týmu. Samotná slavná Rally Acropolis s centrem v přímořském Loutraki pak bude probíhat ve dnech 28.-30. března. Posádky letos čeká asfaltová i šotolinová etapa s pověstným drsným terénem. Cílem posádky bude překonat nástrahy této těžké soutěže a získat další body do hodnocení Mistrovství Evropy FIA ERC.

Aleš Holakovský
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist