www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR Sprintrally 2014

Regulace diváků na rychlostních zkouškách valašky

24. března 2014 • 10:30

Pořadatelé Valašské rally, úvodního podniku sedmidílného seriálu Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally 2014 přistoupili k výběru vstupného na rychlostních zkouškách a do servisní zóny. K uvedenému rozhodnutí přispěly stále se zvyšující náklady na pořádání automobilové soutěže. Pořadatel z AutoMotoKlubu Rallye Sport – Vsetín určil přijatelnou výši vstupného pro diváky a zároveň věří, že fandové tento krok přijmou s pochopením.

Vladimír Barvík - Roman Dřímal, Mitsubishi Lancer Evo IX

Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny ve Valašském Meziříčí a na třech úsecích rychlostních zkoušek s názvy Hukvaldy, Puntík a Přehrada. Servisní areál bude umístěn po celou dobu rally v prostorách areálu Pily Křižan na Nádražní ulici ve Valašském Meziříčí.

VSTUPNÉ: Cena lístku tzv. VSTUPENKA bude 30,- Kč na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny. Jedna vstupenka bude platit na jeden průjezd jedním úsekem rychlostní zkoušky a pro celodenní vstup do servisního areálu Valašské rally. Díky vstupenky se můžete dostat do všech následujících diváckých prostorů:

Sobota 5. dubna 2014:

RZ 1, 3 HUKVALDY (Větřkovice – Větřkovice)

RZ 2, 4 PUNTÍK (Štramberk – Nový Jičín-Žilina)

RZ 5, 6 PŘEHRADA (Malá Bystřice – Valašská Bystřice)

Servis A, B – servisní areál Pila Křižan ve Valašském Meziříčí, Nádražní ulice

„Lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky na jednotlivých rychlostních zkouškách a umožňují vstup do servisního areálu. Start a cíl soutěže na valašskomeziříčském náměstí bude pro diváky zdarma. Vstup zdarma mají rovněž děti do 12ti let v doprovodu rodičů na každou rychlostní zkoušku a tělesně postižení občané,“ upřesnil Miroslav Hošák, předseda organizačního výboru a ředitel Valašské rally.

Roman Ordelt
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
26.03.2014 00:48
forum
ano máš pravdu , ale lidi jsou různý někomu to vadí někomu ne platit a obejde to , ale přijedeš na místo zaplatilíš a na tu louku co bude kolem zatáčky vis Šumava asi rok 2012 ti nepusti majitel a pozve policii . Proto je to na tenkém ledě všechno . To není jen tahle soutěš ale i ostatní kde se platí .V
25.03.2014 19:12
gonzo
Na jednu stranu máš naprostou pravdu,už jsem to tak nějak podobně taky psal,ale zkus to brát tak,že je to od nás diváků tak nějak dobrovolněnedobrovolný příspěvek organizátorům.
25.03.2014 18:48
forum
hlavně aby byli domluveni s majiteli pozemků na kterých lidi budou stát se vstupenkou .Aby to nedopadlo obráceně ,aby majitelé nechtěli peníze po organizaci a nebo konec závodů příště nepovolí . Všichni organizátoři co vybírají peníze na nečím pozemku at soukromém , nebo pozemky majetkem vesnic atd. Pohybujou se na tenkém ledu .
toplist