www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2014

Oficiální program Rally Bohemia je po celé ČR k dostání pouze do pátku 4. 7. 2014

3. července 2014 • 19:00

Rally Bohemia, která odstartuje 11. července v Mladé Boleslavi, vyšla v tomto roce vstříc svým fanouškům a ve spolupráci s motoristickým časopisem AUTO 7 vydala oficiální program Rally Bohemia 2014 včetně map a diváckého průvodce jako přílohu tištěného magazínu.

Časopis AUTO 7 s programem Rally Bohemia je k zakoupení po celé České republice u prodejců tisku, ale pouze do pátku 4. července. Následně budou zbylé výtisky z prodeje staženy a budou nadále k zakoupení již jen v Mladé Boleslavi v prostoru slavnostního startu na Staroměstském náměstí, v ředitelství Rally Bohemia ve ŠKODA Muzeu na Třídě Václava Klementa a v nedaleké servisní zóně v Mladé Boleslavi na parkovišti u 11. brány ŠKODA AUTO. Neotálejte tedy s nákupem výtisku č. 13/2014, pokud jej chcete mít v předstihu ještě před samotnou Rally Bohemia.

Rally Bohemia se uskuteční ve dnech 11. a 12. července 2014 v Mladé Boleslavi. Jejím tradičním generálním partnerem je automobilka ŠKODA AUTO, která vedle poskytnutí reprezentativního zázemí umožní start svým továrním posádkám s vozy ŠKODA Fabia Super 2000. Více se o Rally Bohemia dozvíte na stránkách www.rallybohemia.cz a na Facebooku www.facebook.com/rallybohemia.

Petr Eliáš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist