www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2014

Rally4now - aplikace byla výrazně vylepšena

9. července 2014 • 12:00

Prostřednictvím mobilní aplikace Rally4now, jejímž hlavním partnerem je společnost Mediasport.cz, můžeteuž nějakou dobu sledovat šampionáty WRC, ERC, ale i všechny podstatné soutěže v České republice živě.

Už teď tedy máte kvalitní výsledkový servis na Vašem mobilu. To ale není všechno, protože Rally4nowje od této chvíle ještě o něco víc 'vychytanější' mobilní aplikací.

Rally4now

Největší změnou je rozšíření aplikace Rally4now o sekci Videa. Odteď bude možné sledovat na mobilu jak reportážní videa z rally, tak i onboardy, přesně tak, jako na webové stránce Mediasport.cz.

S aplikacíRally4now se dozvídáte i další doplňující informace o dané rally, jako je například počasí, podmínky panující na tratích a k dispozici máte samozřejmě také všechny aktuální časové harmonogramy. Avšak i tato sekce je nyní rozšířená. Díky Průvodci po rally se totiž snadno dostanete k mapám RZ, které budou doplněny o fotky diváckých míst.

V neposlední řadě je Rally4now nově doplněna o přehledné tabulky jezdců i týmů v MS WRC, ale také v ME a v obou domácích šampionátech.

Aplikace Rally4now už je pro velkou spoustu z Vás velice dobrým pomocníkem. Stále platí, že tato aplikace je ke stažení zcela zdarma, zde!

mediasport.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist