www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2014

Soutěžte s Barum Czech Rally Zlín o hodnotné ceny!

15. srpna 2014 • 11:45

Chcete si letošní barumku opravdu užít? Je tu ideální příležitost - máte možnost se zapojit do soutěže, na jejímž konci čekají lákavé ceny mj. ze zážitkového programu Rally naplno! Jak na to?

Vyfoťte originální „selfie“ fotografii s námětem BCRZ, můžete třeba využít některého z reklamních prvků rally (citylight, logo, tričko apod.), fantazii se meze nekladou. Fotku nasdílejte na facebook, do popisu stačí kromě Vámi zvoleného komentáře dopsat @Barum Czech Rally Zlín, nebo fotku nahrajte přímo na oficiální facebookovou stránku Barum Czech Rally Zlín. Podmínkou účasti v soutěže je být fanouškem oficiální facebookové stránky Barum Czech Rally Zlín. Označená fotografie bude po schválení zařazena na oficiální stránku a může se zúčastnit soutěže. Princip soutěže je založen na získání co největšího počtu „Líbí se mi“ označení – výherní fotografie bude ta, která bude na konci soutěžního období označena nejvíce „lajky". Každý soutěžící se může účastnit pouze s jednou fotografii! Své fotografie můžete přidávat od 8. srpna. Hlasování bude uzavřeno 25. srpna 2014.

A o co se soutěží?

1. místo – jízda v soutěžním voze na pozici spolujezdce

2. místo – let vrtulníkem s výhledem na RZ BCRZ

3. místo – tričko BCRZ, 5 ks vstupenek na RZ, 5 ks oficiální program a plakát BCRZ

4. – 5. místo – tričko BCRZ, visačka, program

6. – 10. místo – program + plakát

Upozornění: vulgární a nevhodné příspěvky budou správci stránek vymazány, stejně tak fotografie, které neodpovídají pravidlům soutěže.

Barum Czech Rally Zlín
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist