www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mediasport mezinárodní mistrovství ČR 2014

RALLY4NOW – Mediasport.cz – nyní i pro iOS

27. listopadu 2014 • 17:55

RALLY4NOW a Mediasport.cz vám přinášejí novou verzi aplikace Rally4NOW teď i pro zařízení s operačním systémem iOS.

Můžete si ji hned vyzkoušet na následujícím podniku - TipCars Pražském Rallysprintu, který se jede již tuto sobotu 29.litopadu a kam vás srdečně zveme.

Přímo na divácké místo vás zavede nová funkce aplikace - navigace vytvořená ve spolupráci s aplikaci WAZE (https://www.waze.com/cs). Navíc pro všechny závody v Českém šampionátu můžete v zabudované mapě prohlížet všechny trasy rychlostních zkoušek, polohy diváckých míst či servisu a navigovat se při přesunech z jednoho místa na druhé. Díky aktuálním uzavírkám místních komunikací, integrovaným do navigace, bude váš přesun rychlý a bezpečný.

Všechny funkce známé z verze pro Android zůstávají zachované, a tak máte přehled o aktuálním průběhu závodu s časem posádek a jejích grafickým porovnáním.

Dále získáváte aktuální informace ze závodu jako například počasí, podmínky panující na tratích. K dispozici jsou rovněž všechny aktuální časové harmonogramy závodu.

Neoddělitelnou součástí je také sekce videa, kde je možné sledovat na mobilu jak reportážní videa z rally, tak i onboardy, jako na webové stránce Mediasport.cz

Aplikaci RALLY4NOW naleznete na www.rally4now.com a je stále zdarma!

mediasport.cz
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist