www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2015

Tomáš Kostka vyhrál Mikuláš Zaremba Rally Slušovice

6. prosince 2015 • 08:00

Závěrečným podnikem české soutěžácké scény je tradičně Mikuláš Zaremba Rally Slušovice, která se i v letošním roce pojede na dvou různých úsecích. Tradiční slušovický okruh však neobvykle doplňuje úsek Fagus Lípa. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

-

Výsledky Mikuláš Zaremba Rally Slušovice ON LINE --- Základní informace o Mikuláš Zaremba Rally Slušovice --- Diskuze k Mikuláš Zaremba Rally Slušovice

Tomáš Kostka - Ladislav Kučera (Ford Fiesta RS WRC) - Mikuláš Zaremba Rally Slušovice 2015

Tomáš Kostka zvítězil na závěrečném podniku letošní tuzemské soutěžácké sezóny, Mikuláš Zaremba Rally Slušovice, a zkompletoval tak svůj 'mikulášský' hattrick. Poprvé si vítězství připsal jeho navigátor Ladislav Kučera.

Vítězství dvojice Kostka-Kučera bylo celkem suverénní, dvojice vyhrála jediného moderního speciálu WRC na startu, vyhrála všechny rychlostní zkoušky a připsala si jasné prvenství. Obdobně suverénní bylo i druhé místo Romana Odložilíka.

Naopak o třetí místo byl vyrovnaný vteřinkový souboj, až poslední rychlostní zkouška rozhodla o tom, že na bronzový stupínek vystoupá Jan Černý. Martin Koči i Martin Březík při premiéře s vozem kategorie R5 ztráceli jen desetiny.

Také mezi dvoukolkami se rozhodovalo až na poslední okruhové zkoušce kolem slušovické dostihové dráhy. Vítězství si nakonec připsala bratrská dvojice Kupců před Janem Lungou a Tomášem Pospíšilíkem.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist