www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2015

XII. Silvestr Walašská rally šou pro Jaroslava Pešla

foto

4. ledna 2016 • 13:00

Stalo se tradicí, že o definitivní tečku za rallyovou sezonou se na moravské straně naší republiky stará Silvestr Walašská rally šou, a nejinak tomu bylo i letos. Silvestr Mikuláštík se svými přáteli se postaral o příjemné zpestření vánočních svátků s příchutí závodního benzínu.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze Szilvester Rallye od Luboše Laholy

foto

30. prosince 2015 • 01:00

Zatímco ve většině zemí již soutěžácká sezóna končila, v Maďarsku tomu bývá každoročně jinak, sezóna skutečně končí až na samotný závěr roku. Na Szilvester Rally se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a vy si dnes můžete prohlédnout jeho tradičně akční video z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop odletěl na svůj premiérový Dakar s předstihem, před závodem bude testovat nové auto

foto

29. prosince 2015 • 16:00

Český automobilový závodník Martin Prokop se chystá na svou premiérovou účast na Rallye Dakar. Do Jižní Ameriky, kde se závod uskuteční, odletěl už 27. prosince, aby se v tamním prostředí aklimatizoval a otestoval nový dakarský speciál.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayrautovo hořkosladké vánoce

foto

24. prosince 2015 • 14:30

Tropheé Andros nabídla v rychlém tempu již svůj třetí závod, který byl symbolický dalším výpadkem Jean-Philippe Dayrauta v rámci prvního závodního dne a vítězstvím Jean-Philippe Dayrauta v rámci druhého závodního dne.

žádný příspěvek celý článek »

Bowlingový turnaj osobností pro Otrokovice Stars (+FOTOGALERIE)

foto

23. prosince 2015 • 22:00

Tradiční akcí, která ukončuje sportovní sezónu ve Zlínském kraji, bývá Bowlingový turnaj osobností. Nejinak tomu bylo i v letošním roce, kdy se uskutečnil již dvanáctý ročník. A na startu nechyběli ani zástupci automobilových soutěží, tentokráte sloučeni do jednoho Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport uzavrel rally sezónu 2015

foto

21. prosince 2015 • 16:40

Slovenský Rufa Sport Team práve v ukončenej sezóne 2015, oslávil desať rokov pôsobenia v rally športe. Posledným tohtoročným podujatím bola tlačová konferencia v bratislavskej Kart One Aréne.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Heikkinen vítězem i obětí

foto

21. prosince 2015 • 09:00

Tropheé Andros pokračovala o minulém víkendu již druhým závodem, který byl zajímavý nejen svou sportovní, ale i týmovou a lidskou stránkou. První den patřil Heikkinenovi, v rámci druhého dne se nejvíce radoval Lagorce a Panis opět dokázal, že pro nefér praktiky nejde moc daleko.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš rally – Obadal s Koutkem s poháry, Langmajer se Strnadlem v cíli

foto

15. prosince 2015 • 19:00

O závěrečnou tečku za rallyovou sezonou se již tradičně postarala Mikuláš Zaremba rally s centrem ve Slušovicích. Barvy týmu Minařík racing tentokrát hájili Radim Koutek, Lukáš Langmajer, Milan Obadal a Zbyněk Strnadel. Obadal s Koutkem si došli po dojetí závodu při slavnostním ceremoniálu pro poháry za umístění v třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš GPD rally cup 2015 pro Antonína Tlusťáka

foto

14. prosince 2015 • 09:00

Závěrečný podnik GPD rally cupu 2015 se uskutečnil opět na kopřivnickém polygonu a s ohledem na to, že se jelo v neděli 6. 12., dostal závod příhodný název Mikuláš GPD rally cup 2015. O oblíbenosti gépédéček za hranicemi Česka svědčí i účast jezdců z Polska a Slovenska. Celkem se do posledního závodu přihlásilo 38 soutěžících.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek Rally Team oceněn na Zlatém volantu – Film o Setkání mistrů

foto

14. prosince 2015 • 08:00

Anketa Zlatý volant má v České republice tradici již od roku 1976. Každoročně oceňuje mimořádné výkony v motoristickém sportu a držitelé této ankety doslova tvoří tým snů českého motorsportu. Součástí ankety Zlatý volant je také ocenění za „čin roku“, kterým letos motorističtí novináři ocenili Hájek Rally Team za skvělou prezentaci motorsportu.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Bisaha si debut s WRC nadmíru užil!

foto

11. prosince 2015 • 23:00

Přestože letošní mistrovská sezona skončila už v polovině října na sprintu ve Vsetíně, závodní program zlínské stáje CERS performance tím rozhodně neskončil. Mikuláš Zaremba rally se stala jedním z vrcholů sezony, neboť vítězové letošní Rallysprint Série Ondřej Bisaha s Petrem Pížou si nadělili premiérový start s vozem 4x4 – a rovnou se Škodou Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Všichni proti Dayrautovi?

foto

11. prosince 2015 • 01:00

Tropheé Andros se s příchodem zimy opět hlásí o pozornost. Nová sezóna odstartovala o tomto víkendu ve Val Thorens. Val Thorens přivítalo celé startovní pole závodníků Tropheé Andros, které zahrnuje nejen automobily, kterým se zde na Autosport.cz tradičně věnujeme, ale též startovní pole elektrických bugin, dámský tým pro pohár benzínových bugin a jezdce motokrosových speciálů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Jany Holcrové

foto

10. prosince 2015 • 16:00

Mikuláš Zaremba Rally Slušovice tentokrát nepřinesla sněhovou nadílku, ale spíše naopak příjemné podzimní počasí. I tak se ale bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka králem Mikulášské rally, vyhrál potřetí

foto

8. prosince 2015 • 18:00

Vítězem šestého ročníku Mikuláš Zaremba Rally 2015 ve Slušovicích se stala dvojice Tomáš Kostka, Ladislav Kučera na voze Ford Fiesta RS WRC ze slovenské stáje Rufa Sport. Druhou příčku obsadili se ztrátou 38,3 vteřiny Roman Odložilík, Martin Tureček na voze Ford Fiesta R5 z týmu TRT Czech Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport v Slušoviciach opäť najrýchlejší

foto

8. prosince 2015 • 15:00

Druhé víťazstvo v rade v rámci Mikuláš Zaremba Rally Slušovice zaznamenal slovenský Rufa Sport Team. Päť rýchlostných skúšok, päť víťazstiev. Taká je bilancia posádky Tomáš Kostka – Ladislav Kučera, ktorá spoločne s vozidlom Ford Fiesta RS WRC reprezentovala slovenský Rufa Sport Team, štvornásobného slovenského absolútneho rally šampióna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist