www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství světa 2015

Ola Floene přechází od Mikkelsena k Ostbergovi

6. prosince 2015 • 22:00

Veletoče se spolujezdci norských jezdců pokračují. Jen před pár dny nečekaně skončil Jonas Andersson u Madse Ostberga, který přestoupil k Pontusi Tidemandovi. Dnes byl potvrzen přechod Oly Floeneho od Andrease Mikkelsena právě k Madsi Ostbergovi.

Ola Floene

Andreas Mikkelsen zažil s Olou Floenem řadu úspěchů od vítězství v IRC až po letošní prvenství na Rally Catalunya. Naopak v jedné a půl sezóně bez něj tak úspěšný nebyl. Nyní je jasné, že se bude muset pokusit tuto statistiku v nadcházející sezóně prorazit. Podle posledních informací se dvojice Mikkelsen-Floene rozešla již po Wales Rally GB. Mikkelsena by měl v nadcházející sezóně navigovat Anders Jaeger, který byl v posledních letech vychováván pro MS vedle Ole Christiana Veibyho.

Ola Floene tak byl volný na trhu a sáhl po něm Mads Ostberg. „Ihned po Jonasove překvapivém rozhodnutí jsme si v týmu sedli a sepsali seznam možných náhradníků. Ola Floene přesně splňoval podmínky, které jsme měli a jsem velice rád, že jsme se dneska dohodli na vzájemné spolupráci,“ prozradil Mads Ostberg.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist