www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Ostatní soutěže 2015

Hájek Rally Team oceněn na Zlatém volantu – Film o Setkání mistrů

14. prosince 2015 • 08:00

Anketa Zlatý volant má v České republice tradici již od roku 1976. Každoročně oceňuje mimořádné výkony v motoristickém sportu a držitelé této ankety doslova tvoří tým snů českého motorsportu. Součástí ankety Zlatý volant je také ocenění za „čin roku“, kterým letos motorističtí novináři ocenili Hájek Rally Team za skvělou prezentaci motorsportu, a za to, že do České republiky už po několikáté přivezl světovou hvězdu motorsportu.

Jiří Hlávka a Ctirad Hájek - 2015

Díky aktivitám Hájek Rally Teamu jsme v České republice mohli vidět například Jimmyho McRae, který se objevil na Rally Bohemia v roce 2012, o dva roky později jej na Rally Bohemia následoval Sandro Munari a v letošním roce na stejné soutěži Juho Hänninen. Na Setkání mistrů do Sosnové v loňském roce Hájek Rally Team přivezl Juhu Kankkunena a letos další světovou legendu rallysportu Markku Aléna.

Pro Celý Hájek Rally Team je toto ocenění uznáním jejich snažení a práce i lidmi z řad odborné veřejnosti. Od fanoušků motorsportu Hájek Rally Team zažívá krásné reakce na samotných akcích, kterých se zúčastňuje, v diskusích na internetu a na sociálních sítích.

Právě při této příležitosti Hájek Rally Team představuje další z profesionálně natočených filmů, kdy po příběhu o Rallylegend v San Marinu následuje filmový příběh o Setkání mistrů v Sosnové a o návštěvě Markku Aléna. Věříme, že fanoušky motorsportu tento film potěší, a těm, kteří motorismu zatím nepodlehli, ukáže jeho krásu.

Děkujeme všem fanouškům motorsportu za jejich podporu v roce 2015 a těší nás, že nám píšete své vzkazy pod články a na náš facebook. Věříme, že se vám naše akce líbí. Děláme to proto, že nás rallysport baví, milujeme jej a je to celý náš život. Přejeme vám krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2016. Budeme tady zase s vámi.

Ctirad Hájek: „Ocenění za čin roku při anketě Zlatý volant je pro mě oceněním práce celého týmu. Není to v žádném případě jen ocenění Ctirada Hájka. Já jsem jen jednou částí týmu a vymýšlím si nesplnitelné věci, které pak do života uvádějí Jirka Hlávka a Petr Eliáš. Je to práce nás všech, je za tím spousta nervů, napětí, někdy i křiku a hádek, ale tak to prostě je. Nešlo by to ani náhodou bez neskutečně zapálených lidí pro rally, kteří jsou schopní obětovat všechno ostatní jen proto, aby se naše akce povedly. Naše společné sny pak odpracuje tým skvělých mechaniků a mnoha dalších spolupracovníků, a za všemi našimi filmy a fotogaleriemi je práce mnoha fotografů a filmařů, kteří si také často vyslechnou „to svoje“. Jsou to ale všechno obrovští fandové, a proto jsou ochotní to dělat a snášet. Na všech našich akcích také s námi spolupracují nadšenci z organizačního výboru Rally Bohemia a z Autodromu v Sosnové, kde za všechny děkuji Pavlovi Dušánkovi, bez kterého by to také šlo jen těžko, stejně jako bez našich partnerů, kteří nám v poslední době pomáhají, za které bych rád jmenoval AUTO-STAIGER CZ a paní Hanu Kutějovou a pana Pavla Kunerta. Díky všem, jste báječní a rádi pro vás zase něco v budoucnu spácháme. Přeji vám pohodové Vánoce, vše nejlepší v novém roce 2016, zdraví, štěstí a namyšleným panáčkům více úsměvů, pohody a méně žlučovitosti.“

Petr Eliáš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist