www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství­ světa 2016

Lotos končí spolupráci s Robertem Kubicou

20. dubna 2016 • 18:30

Po tříletém spojení mezi polským petrolejářským gigantem Lotos a špičkovým závodníkem Robertem Kubicou se v těchto dnech obě strany vzájemně dohodly na ukončení spolupráce. Konec Roberta Kubicy v automobilových soutěžích tak nabývá jasnějších obrysů.

Robert Kubica - Rally Sweden 2015

„Společně s Robertem Kubicou jsme se dohodli na ukončení naší tříleté spolupráce. Od roku 2013 reprezentoval Robert značku Lotos nejen svými sportovními úspěchy, ale také svou aktivní přítomností při reklamních a společenských akcích. Jeho výkony na automobilových soutěžích byly inspirací pro miliony fanoušků v Polsku i na světě, kteří sledovali jeho kariéru. Robert Kubica se nyní zaměří na realizaci svých nových závodních plánů. Přejeme mu v nich hodně štěstí,“ hovoří oficiální prohlášení Lotosu.

Společnost Lotos i nadále spolupracuje s úřadujícím evropským šampionem Kajetanem Kajetanowiczem, který se i v letošním roce soustředí na obhajobu titulu v ME. Ukončení spolupráce s Kubicou mu však otevírá cestu na start s vozem Ford Fiesta RS WRC na domácí Lotos Rally Poland.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist