www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2016

Václav Černín se připravuje na Rally Vyškov

11. května 2016 • 16:00

Již v pátek 13. května odstartují Václav Černín a Jiří Stross v rámci teamu Autoklub Peugeot Rally Talent na tradiční automobilové soutěži, kterou je XXIV. Rally Vyškov 2016. Ta je součástí Rallysprint série v automobilových soutěžích. Posádky čeká sedm rychlostních zkoušek a celková trať rally o délce přes 180 km. V pátek 13. května 2016 proběhnou administrativní a technické přejímky a také seznamovací jízdy posádek s tratí soutěže. Vlastní soutěž proběhne v sobotu 14. května 2016.

Václav Černín - Jiří Stross (Peugeot 208 R2) - Rocksteel Valašská Rally 2016

„Už se moc těším, až si po měsíční pauze znovu sednu do závodního vozu. Věřím, že předvedeme vyrovnanou jízdu bez větších chyb a já budu moci sbírat další cenné zkušenosti a poznávat vůz,“ říká před rally Václav Černín. Konkurencepro posádku Autoklub Peugeot Rally Talentu bude opět veliká. Přihlášeno je celkem 110 posádek a diváci se tedy mají opravdu na co těšit.

Stanislav Kafka, manager teamu Autoklub Peugeot Rally Talent dodává: „Doufám, že bude pokračovat progres ve Václavových výkonech, patrný již na předchozím sprintu. Posádka s každým kilometrem získává další zkušenosti a víc rallyové jistoty.“

Celý tým se momentálně připravuje na páteční seznamovací jízdy a my tímto zveme všechny diváky a fanoušky rally do našeho zázemí v servisní zóně na XXIV. Rally Vyškov 2016. Přijďte podpořit Václava Černína nejen před startem, ale také v průběhu této krásnétradiční soutěže. Podpisové karty teamu pro zájemce a sběratele budou připraveny na vyškovském letišti, kde je servisní zóna.

Radka Matthey
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist