www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2016

Rozhovor s nejúspěšnější posádkou Rally klubu Paseky v letošní sezóně

foto

1. ledna 2017 • 17:00

Životním úspěchem skončila sezona 2016 pro posádku Martin Paták - Pavel Malaník v rallysprintovém šampionátu s vozem Škoda Favorit ve třídě 14. Proti kvalitním soupeřům se silnějšími vozy obsadili 1. místo a potvrdili kvalitu a připravenost. Určitě to nebyla sezóna jednoduchá, proto jsme oslovili členy a popovídali jsme si.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Nedbal: Milý Ježíšku, prosím o 130 RS a rukavice ...

foto

19. prosince 2016 • 19:20

Startovní listiny soutěží se skládají ze známých i méně známých jmen. I když Petr Nedbal jezdí soutěže už šest let, pro Autosport.cz se odhalil až nyní. A že je spousta legrace i v důchodcovské třídě, dokazuje následující rozhovor.

žádný příspěvek celý článek »

Pačejovská „Agropa“ se už nepojede

foto

13. prosince 2016 • 00:30

Po letošním XXXVII. ročníku EPLCond rally Agropa skončila dlouhá éra pačejovské rally, které nikdo neřekl jinak, než „Agropa“. Zástupci společnosti Agropa s.r.o. Olšany se rozhodli ukončit veškeré aktivity spojené s podporou pačejovské rally. Nebylo to však rozhodnutí neočekávané, Agropa s.r.o. se na tento rozchod připravovala již několik let. Díky pochopení vedení firmy však vždy došlo k další dohodě o spolupráci. Letos v létě však rally v Agropě dostala definitivní stopku.

žádný příspěvek celý článek »

Denis Novák – jsem rád, že propaguji a rozvíjím dieselovou třídu

foto

11. prosince 2016 • 17:00

V přehledu vítězů tříd se tentokráte zaměříme na kategorii „čmoudíků“, nebo-li dieselové vozy. V rallysprintové sérii se stal vítězem Denis Novák. Jak hodnotí letošní sezonu, z čeho je zklamaný a jaký má cíl tento sedmadvacetiletý jezdec se dozvíte z následujícího rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

David Nohál – po vítězství ve třídě do chomoutu

foto

7. prosince 2016 • 20:50

Dalším vítězem třídy z letošního ročníku RSS, které si průběžně představujeme je David Nohál. Ex-zlínskému jezdci stačily k vítězství tři starty a pestrá sezona, kdy soupeřil mimo jiné i s „skoro“ tchánem.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Paták - přes stříbrné příčky k vítězství ve třídě

foto

1. prosince 2016 • 09:00

Trošku mne mrzí, že posádky z druhé strany startovního pole jsou lehce mimo zájem médií a přitom i tito jezdci předvádějí krásný sport. Pojďme se proto ohlédnout za sezonou 2016 s vítězem třídy 14.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mikuláš rally Krajča s Houštěm s malým překvapením

foto

22. listopadu 2016 • 17:50

Letošní sezona byla pro Petra Krajču v mnohém zlomová. Po třinácti letech vyměnil historický vůz za modernější techniku a spolujezdce mu dělala mladá a dravá krev. S Jankem Houštěm si nakonec došel pro pohár za 3. místo ve třídě v RSS.

žádný příspěvek celý článek »

Začaly ostré přípravy 36. Valašské Rally 2017

foto

3. listopadu 2016 • 12:00

Ostrý čas příprav nastal pro 36. ročník Valašské rally 2017. V zorném poli pořadatele, společnosti JTRT pro s.r.o. a organizačního výboru rally vedeného Jaromírem Tomaštíkem, je v těchto dnech zejména výběr tras rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

První akce 36. Valašské Rally 2017 odstartovala

foto

22. října 2016 • 15:00

První ostrý start má za sebou 36. ročník Valašské rally 2017. V těchto dnech byl vyhlášen třetí ročník mezi dětmi a mládeží oblíbené výtvarné soutěže nazvané Nakresli rally. Klání malých a mladých výtvarníků z mateřských, základních a středních škol vyhlásil pořadatel Valašky společnost JTRT pro s.r.o. ve spolupráci se Základní školou Vsetín-Sychrov 97 a Muzeem regionu Valašsko.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčákova dvojnásobná oslava

foto

21. října 2016 • 16:00

Vlčáka loni na vsetínském sprintu vyhnal z vozu banální problém s elektronikou, který ho připravil nejen o dvě minuty, ale především o veškeré šance na celoroční triumf v Poháru 2+. Syndrom domácího prohrávání je však už snad definitivně zapomenut a po úspěchu na Valašce i Barumce zabodoval tandem Martin Vlček – Jindřiška Žáková také na svojí třetí letošní domácí soutěži - Bonver-Partr rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Ján Kundlák po Vsetíně vítězem třídy a bronzový v RSS

foto

21. října 2016 • 15:00

Při závěrečném podniku Rallysprint série letošní sezony Bonver – Partr rally Vsetín 2016 představil Ján Kundlák třetího spolujezdce. Lukáš Šintal dovedl svého velkého kamaráda k 4. místu ve třídě a 6. místu v RSS.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vsetíně vyšel Minařík racing naprázdno

foto

21. října 2016 • 14:00

Závěrečný sprint letošní sezony se odjel v polovině října na Valašsku. Bonver – Partr rally Vsetín 2016 připravila trať s osmi rychlostními zkouškami a 112 posádkami na startu. Mezi nimi byla i čtveřice jezdců hájících barvy Minařík racing. Po pohárových žních z letošní sezony přišel pro tým půst, navíc dva vozy soutěž nedokončily. Prvními z úspěšných byli Pavel Mika s Radimem Strnadem na Renaultu Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver-Partr Rally Vsetín od Jany Holcrové

foto

20. října 2016 • 14:00

Závěrečným dílem Rallysprint série a poháru 2+ se stal tradiční rallysprint vedoucí po valašských kotárech v okolí Vsetína. Na rychlostní zkoušky letošní Bonver-Partr Rally Vsetín se vydala i naše stálá redakční spolupracovnice Jana Holcrová, jejíž snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš patřil ve Vsetíně k nejrychlejším

foto

20. října 2016 • 13:00

Krásné podzimní počasí zdobící kopcovitou vsetínskou krajinou přivítalo o předešlém víkendu všechny účastníky posledního bodovaného závodu, pořádaného v letošním roce na území ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem vyhráli ve Vsetíně

foto

20. října 2016 • 09:00

Závěrečnou soutěží letošní Rally Sprint Série byla Bonver Partr Rally Vsetín, která se jela již po třinácté. Na start se postavilo celkem devadesát devět soudobých a třináct historických vozů. Čekala na ně trať dlouhá 244 kilometrů s osmi rychlostními zkouškami.

žádný příspěvek celý článek »

toplist