www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství­ světa 2016

Bývalý jazdec Rufa Sport teamu víťazom JWRC v Poľsku

10. července 2016 • 14:00

Rumun Simone Tempestini spoločne so spolujazdcom, Talianom Giovannim Bernacchinim vybojovali v rámci práve ukončenej PZM Rally Poland 2016 víťazstvo v rámci kategórie JWRC.

Dorin Pulpea, Ľubomír Kleman, Simone Tempestini

Jazdec, ktorý v minulom roku reprezentoval slovenský Rufa Sport Team v rámci podujatia Říha Group – Partr Rally Vsetín s vozidlom Ford Fiesta RS WRC vyhral tohtoročnú PZM Rally Poland v rámci kategórie JWRC. Simone prvýkrát štartoval medzi juniorskými jazdcami v rámci Vodafone Rally de Portugal 2014. Od tej doby sa zapojil celkovo do seriálu JWRC štrnásťkrát, pričom práve uplynulý víkend sa mu podarilo premiérovo vyhrať, z čoho mal samozrejme radosť aj manažér slovenského Rufa Sport Teamu.

„Každého manažéra rally tímu poteší, ak vidí, že jazdec, ktorý reprezentoval jeho tím vyhráva. O to väčšia radosť je ak je to podujatie zaradené do seriálu majstrovstiev sveta. Simone je mladý, ambiciózny chlapec, ktorý je navyše veľmi talentovaný. Mám radosť, že náš Rufa Sport Team s ním mohol spolupracovať. Verím, že tak ako sme sa pri poslednom stretnutí dohodli, Simone sa ešte v našom tíme v budúcnosti opäť predstaví,“ povedal manažér Rufa Sport Teamu, Ľubomír Kleman.

Miroslav Majláth
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist