www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 22. května 2024, Svátek má Emil, zítra Vladimír

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství­ světa 2016

Také Hyundai potvrdil jezdecké obsazení na rok 2017

6. října 2016 • 12:00

Po Volkswagenu a Citroënu v těchto dnech potvrdil také tovární tým Hyundai Motorsport jezdecké složení pro nadcházející sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích.

Haydenn Paddon, Dani Sordo a Thierry Neuville

Zatímco angažmá Haydena Paddona a Daniho Sorda bylo potvrzeno již dříve, Thierry Neuville měl nabídky i z jiných týmů, mezi kterými se rozhodoval. Nakonec však padla volba na pokračování v současném týmu.

„Jsem potěšen, že můžu prodloužit svůj kontrakt s Hyundai Motorsport. Přestože jsem měl i jiné možnosti, nakonec se pokračování v týmu ukázalo jako nejlogičtější varianta. V roce 2017 začne nová éra vozů WRC a s většími ambicemi našeho týmu se nemůžu dočkat, co nám tato nová kapitola přinese,“ řekl Thierry Neuville.

Ten se, na rozdíl od svých týmových kolegů, kvůli nejisté smlouvě nepodílel na testovacích jízdách nového speciálu. Dá se však předpokládat, že se do testovacího procesu zapojí co nejdříve.

„Thierry je velkým přínosem pro náš tým a jsem velice rád, že můžu potvrdit prodloužení naší spolupráce. Hodně se mluvilo o Thierryho budoucnosti, ale skutečnost, že bude naše spolupráce pokračovat potvrzuje sílu našeho partnerství,“ dodal šéf stáje Michel Nandan.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist