www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Rallysprint Série 2016

Rally Vsetín získala dalšího silného partnera

7. října 2016 • 12:00

XIII. Bonver Partr Rally Vsetín, která se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016, se zabarví do tradičních barev španělského výrobce olejů, společnosti Repsol. Stane se tak díky nově započaté spolupráci vsetínských pořadatelů a společnosti Nikey s.r.o.

Po společnosti Bonver získal organizační tým Rally Vsetín dalšího strategického partnera. Tím bude společnost Nikey s.r.o., výhradní dovozce kompletního portfolia světoznámých olejů Repsol.

Spojení motoristického sportu a značky Repsol má dlouholetou tradici. V sezonách 1996 – 1997 závodil v barvách Repsolu tovární tým Fordu, když byl týmovým jezdcem Španěl Carlos Sainz. Následně se logo španělských olejů objevovalo i ve spojení s továrním týmem Seatu Sport.

A v poslední době jsou zvyklí loga Repsolu vídat hlavně fanoušci Moto GP ve spojení s týmem Repsol Honda a s jezdci Marcem Marquezem a Danim Pedrozou. Marquez je šampionem kategorie Moto GP z let 2013 a 2014, za titulem míří i v letošní sezoně.

„Jsme hrdí na to, že zástupci této značky, která má dlouholetou závodní tradici na Dakaru, ve WRC a Moto GP si vybrali právě naši rally k prezentování kvality olejů a maziv Repsol. Věříme, že toto partnerství vydrží i pro další sezony,“ říká ředitel soutěže Petr Gryger.

Nejlepší posádky díky této spolupráci dostanou vouchery na odběr olejů a maziv Repsol. Naše hostesky je předají prvním třem posádkám v absolutním pořadí a nejrychlejší dvojici v rámci MČR historických automobilů.

Bonver Partr Rally Vsetín odstartuje v sobotu 15. října v 8:30 hod., první vozidla budou očekávána na cílové rampě u Autosalonu Škoda, Samohýl Motor Zlín v 16:35 hod.

Bonver Partr Rally Vsetín
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist