www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství České republiky v rally 2016

Novým prezidentem Autoklubu ČR byl zvolen Jan Šťovíček

19. listopadu 2016 • 16:00

Dnešního dne se konala XV. Valná hromada Autoklubu České republiky. Valná hromada vždy po čtyřech letech volí nejvyšší vedení Autoklubu ČR. Na programu jednání bylo mimo jiné projednání aktivit včetně ekonomiky za poslední čtyři roky, návrh programu a cílů Autoklubu ČR na následující období, změny stanov a volba orgánů na další čtyřleté funkční období.

Prezidentem Autoklubu České republiky byl zvolen Jan Šťovíček a prvním viceprezidentem Stanislav Minářík. Dalšími členy Prezídia byli z celkového počtu 13 kandidátů zvoleni František Čečil, Pavel Jiran, Yvona Kneblová, Tomáš Kunc, Květoslav Mašita, Petr Moravec, Jiří Pošík, Jan Regner, Milan Šimák, Jiří Šitina a Ladislav Tejchman.

Valná hromada udělila čestnou funkci „Čestný prezident Autoklubu ČR“ za dlouholetý, aktivní a řádný výkon funkce prezidenta Autoklubu ČR panu Romanu Ječmínkovi. Za mimořádné zásluhy a dlouholetou činnost pro Autoklub ČR udělila Valná hromada odznak „ Granátový lev“ pánům Jiřímu Bergrovi, Jiřímu Charvátovi a Gerhardu Ittnerovi.

Na Valné hromadě byly zvoleny výkonné výbory všech odvětví činnosti Autoklubu ČR, tzn. jednotlivých disciplín automobilového a motocyklového sportu a zájmové činnosti.

V průběhu Valné hromady Autoklubu ČR byli vyhlášení nejlepší zdravotně postižení motoristé, byla udělena Cena 1. viceprezidenta Autoklubu ČR talentovaným dětským závodníkům v automobilovém a motocyklovém sportu a také poděkováno českému Trophy Teamu za reprezentaci na letošním ročníku šestidenní.

Autoklub České republiky
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist