www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

Mistrovství­ světa 2016

MS FIA rally 2017 živě na Red Bull TV

14. prosince 2016 • 20:20

S novou sezónou mistrovství světa a jejím úvodním podnikem, kterou je tradičně legendární Rallye Monte Carlo, přichází také novinka pro všechny fanoušky automobilových soutěží. Tou je živé vysílání na internetové platformě Red Bull TV.

Andreas Mikkelsen

Red Bull TV bude přinášet živé vysílání v sobotu ze všech soutěží seriálu MS a také bude mít na programu tři vstupy z průběhu rally, včetně těch nejlepších momentů. V rolích spolukomentátorů se představí největší osobnosti motoristického sportu, které budou přinášet svůj osobní pohled na každý podnik. První z nich bude bývalý pilot F1 a Le Mans, Mark Webber.

Od pátku až do neděle budou moci fanoušci motorsportu sledovat dění na www.redbull.tv a to buď na svých počítačích, chytrých televizorech s nainstalovanou aplikací Red Bull TV nebo mobilních platformách iPhone a Android. A co je nejdůležitější, vysílání bude zcela zdarma, jako jsme tomu byli doposud zvyklí u ostatních vysílání této platformy.

V pátek ve 22:00 bude vysíláno 20-30 minutové shrnutí těch nejlepších momentů z první etapy, včetně úvodu a nejnovějších onformací přímo ze servisní zóny. Sobota přinese více živého vysílání než kdy jindy v podobě dvou bloků. První z nich bude vysílán v polovině dne v se stopáží 75 minut, včetně živého přenosu z rychlostní zkoušky a záběrů z trati i ze soutěžních vozů. V deset hodin večer pak bude opět vysíláno 20-30 minut dlouhé resumé daného dne.

Nedělní vysílání proběhne ze servisní zóny a bude mít délku 30-40 minut. Celé vysílání pak bude možné také přehrávat zpětně po skončení rally.

Red Bull TV slibuje řadu novinek ve způsobu prezentace rally, údajně tak, jak tomu ještě v minulosti nebylo, aby diváky vtáhlo co nejvíce do centra dění. Nová generace vozů kategorie WRC tak má být nově prezentována vysíláním Red Bull TV.

První vysílání je plánováno na pátek 20. ledna 2017 ve 22:00 z první etapy Rallye Monte Carlo.

Upoutávka Red Bull TV

-jav- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist