www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

TrueCam MČR v rally 2017

Limitované edice knihy Žlutomodrá rally zbývá 400 kusů

17. února 2017 • 19:05

Limitovaná edice obsáhlé knihy o historii největší soutěže České republiky, zlínské Barum Czech Rally Zlín, kterou podepsalo devět jejích vítězů - John Haugland, Ing. Jiří Šedivý, Václav Blahna, Harald Demuth, Raimund Baumschlager, Roman Kresta, Václav Pech jun., Jan Kopecký a Franz Wittmann sen., je po měsíčním prodeji stále k mání. Kronika Barumky vyjde sice až v srpnu, ale mnozí fanoušci využili šanci a objednali si ji v předstihu.

Patrick Snijers, foto: Jiří Fryje

Objednávkový systém zaregistroval zájem z Čech, Belgie, Maďarska, Slovenska a Německa, průběžně přicházejí také zajímavé dotazy, které se týkají vítězů, obsahu a zpracování knihy. Fanoušci jistě ocení, že své fotografie do knihy poskytli, mimo jiných, i pánové Martin Holmes a aktuálně pan Antonín Bahenský. V rámci příběhů se čtenáři mohou těšit na nevšední vyprávění paní Trinkewitzové, pánů Halady, Blahny, Holuba, Macha, Ponce, Holmese, Demutha, Schovánka, Jermakova, Kounovského, Honkanena, Sivíka, Rajchmana, docenta Čuby, Josefa Kopeckého nebo na vzpomínku na Janusze Kuliga.

I nadále platí, že ten, kdo si knihu objedná do 1. 8. 2017, bude mu zaslána bez účtování poštovného a balného.

Objednávky je stále možné realizovat přes objednávkový formulář na stránkách www.peopleforrally.cz nebo na facebooku @yellowbluerally, kde také naleznete aktuální informace o celém projektu.

PFR media
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist