www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RI OKNA Rallysprint série 2017

Na The Most Rally je možné se hlásit až do úterní půlnoci

22. května 2017 • 13:10

Pořadatel závodu The Most Rally #2, který se jede 2. a 3. června jako Rallysprint série Autoklubu ČR, prodloužil termín podávání přihlášek pro posádky vozů do úterý 23. května do 23:59 hodin. Zohlednil tak aktuální situaci týmů, které před víkendovou Rallye Český Krumlov ještě nevěděly, v jakém stavu bude po soutěži jejich technika, a zda se tedy budou moci zúčastnit mosteckého rallysprintu.

Martin Hudec - Petr Picka (Škoda Fabia R5), The Most Rally 2016

Doposud se přihlásilo více než 40 posádek, nechybějí mezi nimi Karel Trněný se spolujezdcem Christianem Doerrem na Škodě Fabii WRC, Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou s vozem Ford Fiesta R5 či Petr Nešetřil s navigátorem Jiřím Černochem s elegantním Porsche 997 GT3.

K rychlostní zkoušce v areálu autodromu poprvé přibydou také rychlostní zkoušky v členitém terénu Krušných hor. Diváci uvidí opět napínavé souboje špičkových tuzemských rallyových posádek, bonusem je bezplatný vstup do areálu autodromu. Soutěž zahrnuje čtyři rychlostní zkoušky, měří celkem 70 kilometrů. Některé se jedou dvakrát, jedna třikrát.

Součástí závodu bude v pátek 2. června odpoledne i slavnostní start závodních speciálů s autogramiádou jezdců a také sobotní celodenní doprovodný program v areálu polygonu. „Slavnostní start se uskuteční v pátek na centrálním 1. náměstí v Mostě, slavnostní cíl pak v sobotu po dojezdu posádek na polygonu. Formulář přihlášky je k dispozici na našich webových stránkách a také na specializovaných stránkách zaměřených výhradně na naši rally, které jsme zřídili pro týmy i fanoušky,“ upřesnil generální ředitel společnosti AUTODROM MOST Jiří Volovecký.

Jan Foukal
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist